marți, 8 aprilie 2008

PSD? Care PSD?
Prieteni, vă anunţ că de astăzi de pe acest bolg dispar orice fel de referiri la PSD şi la problemele lui. De altminteri, părerea mea personală este că acest partid şi-a epuizat misiunea, nu mai are nicio raţiune de a mai exista aşa cum este acum şi trebuie refondat. Iar cea mai bună dovadă în sprijinul acestei afirmaţii este că unii de prin Kisselef s-au simţit călcaţi pe coadă de articolele mele. Cum eu respect cozile sensibile, chiar şi atunci când au forma celor de topor, am decis să uit de existenţa acestui partid. Aşa încât vă rog să nu consideraţi lipsă de respect faptul că nu voi răspunde la niciun comentariu al dumneavoastră care se referă la PSD.
Iar asta nu-i neapărat despre PSD, dar se potriveşte!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ei, acum te-ai suparat si tu pe ei. PSD exista, cel putin ca problema existentiala. Deci ar trebui sa scrii in continuare. Doar nu o sa te supui cenzurii prostanacilor!

Anonim spunea...

Cam laconic postul, insa urmarim cu interes, mai ales ideea cu refondare, sa vedem sa analizam sa ne socotim.
Semantic

Anonim spunea...

Domnule Gheorghe, de ce sunteti suparat?

De unde stiti ca nu sunt poate mai multi oameni care simt nevoia parerii dumneavoastra despe PSD, decat cei care va comenteaza negativ?!

Eu nu sunt membru PSD, nu sunt de acord cu dvs. in privinta nevinovatiei lui Nastase, dar asta nu inseamna ca nu citesc ce scrieti, citesc pt. scrieti foarte bine. Ganditi sanatos iar romanii au nevoie de "medicamentul" oferit de dvs.

Poate ca pare un mesaj prea "iubaretz", nu este decat unul sincer si plin de respect pentru munca dvs., sa stiti !

Eu il doream de exemplu pe Oprescu, candidat la PMB, ce sa fac acum ?!...sa-l injur de dl. Iliescu, ca nu-mi satisface visul meu de simplu alegator?!

Nu aveti voie sa fiti suparat pe noi,poate cel mult trist ca nu suntem in deplin acord de fiecare data.

Si eu sufar ca doar babele si mosii intra la puscarie iar "tunarii" primesc functii de conducere, doar ca sa scape de Justitie.Prin urmare continui sa-i contest, poate ca reusesc finalmente sa-i conving sa renunte la Putere, sa lase locul altora mai curati .

Numai bine va doresc !

Anonim spunea...

Sincer nu pentru o astfel de dezbatere am ajuns aici...
Iata motivatia prezentei mele pe acest blog:

http://www.bstefania.com/
Stefania este o prietena din Baia Mare, care are o tumoare pe creier si trebuie operata urgent. Pe pagina se gasesc toate informatiile despre boala, diagnostice, etc. Operatia costa 35000 EURO, bani pe care nu ii are. Ai ocazia sa ajuti cu adevarat pe cineva. Daca nu poti dona 10 lei, trimite mesajul prietenilor tai… Este o fata tanara, studenta la medicina. Viata ei a ajuns sa depinda de o suma de bani. Este trist si adevarat. Cineva, candva, iti va fi recunoscator! Mersi mult!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...