vineri, 25 ianuarie 2013

Plutonul de execuție


 
 
Nu știu, poate că singurul răspuns de bun-simț la tot ceea ce se întâmplă în țara asta și la felul în care se fură banii publici, în timp ce oameni mor de foame sau din lipsa medicamentelor, ar fi plutonul de execuție.

3 comentarii:

Fila spunea...

Aproape ca ati ajuns la vorba mea: "Solutia e luneta, atasata la o pusca".

Ar mai fi varianta cu o "noapte a Sfantului Bartolomeu printre anumiti politicieni..."



Anonim spunea...

Zice nenea Monte Cristo:
"If a man has tortured and killed your father, your mother, your sweetheart, one of those beings who leave an eternal emptiness and a perpetually bleeding wound when they are torn from your heart... do you think society has given you sufficient reparation because the man who made you undergo long years of mental and emotional suffering has undergone a few seconds of physical pain?"
Aşa că, dragă Constantin, crezi că plutonul e destul? Eu zic să fie lăsaţi pe străzi. Fără identitate, fără averi, fără adăpost, fără asigurări, fără pensii şi fără drept de vot.
Dacă, de pildă, ţiitoarea blondă a chiorului ar fi lăsată în condiţiile enumerate mai sus, în Roman, cu interdicţia de a părăsi localitatea, cred că ar fi cel mai drept lucru pentru relele pe care le-a făcut. Să o ia de la zero absolut şi să-şi plătească cu muncă adevărată şi sudoare poşeta şi tocurile.

Anonim spunea...

este tragic ca nu v-ati dezmeticit nici pina astazi si continuati sa va uitati numai ce se intimpla la voi. istoria a fost materie de studiu nu-i asa? cind a fost altfel la vesticii vostri iubiti? oare ce altceva au facut ei decit sa fure si sa jefuiasca?!

hai sa vin cu exemple concrete din germanika iubita a romanului unde stie el de la tv si din legende ca acolo este tara cinstitilor:

deci in 89 daca nu rupeau estul ca sa puna prostii la plata pagubelor facute de minunatii specialisti ai vestului nu mai aveau alta solutie iar cind n-au mai avut alta au aparut rm 1 si 2.acum si-au devalizat si propiile popoare iar resurse nu mai sint pt o viitoare criza care va lovi cu siguranta in urmatorii 2 ani.multi romani fara trecut si experienta cred ca nemtii salveaza europa desi ei au ingropat-o.iarasi! ei sint autorii transformarii multor tari europene in importatori fara sa se gindeasca la simplul fapt ca daca o tara nu are industrie si nu produce nimic va intra cu siguranta intr-un timp oareceare in incapacitate de plata.
apoi de ce nici un roman din tara cinstitilor si seriosilor asa cum spun ei nu sufla o vorba despre ce se intimpla cu aeroportul din berlin care ar fi trebuit sa coste 2 mrd s-a ajuns la peste 4 si se presupune ca va ajunge la 10 fara sa se stie daca va ajunge vreodata sa fie gata?
Wenn alles nach Plan läuft, sollen die Bauarbeiten bis zum Juni 2013 abgeschlossen sein. Darauf soll dann ein fünfmonatiger Testbetrieb folgen. Insgesamt seien die Baukosten von 2,4 Milliarden auf 4,3 Milliarden angestiegen.
cum este cu stuttgart 21?
Bahnprojekt Stuttgart 21 kostet 1,1 Milliarden Euro mehr.
asadar inca o teapa de peste un miliard!
dar cu filarmonica din hamburg?
Eröffnung erst für Frühjahr 2017 vorgesehen.
Ursprünglich sollte die Elbphilharmonie den Steuerzahler 77 Millionen Euro kosten und 2010 fertig sein. Zwischenzeitlich war von 323 Millionen Euro die Rede gewesen. Insgesamt kalkuliert die Stadt für das komplette Gebäude mit Hotel und Tiefgarage nun Kosten von 575 Millionen Euro ein. Fertigestellt werden soll das Konzerthaus nach neuer Planung 2016; die Eröffnung ist dann für Frühjahr 2017.
deci ceva care trebuia sa fie gata in 2010 si sa coste 77 mil va fi gata in 2017 si va costa peste jumatate de miliard!
pai cum e cu cinstitii si capabilii aia care mai sint si vrednici?!
la asta sa se retina ca in germanika cinstitilor nu exista posibilitatea ca justitia sa controleze ceva vreodata deoarece contractele sint considerate secrete.deci s-a hotarit ca toti sint cinstiit si totul merge bine asa ca nu sint legi! ce lege sa respecte daca nu exista?despre care coruptie sa vorbim daca coruptii nu sint reconoscuti ca existenti?cum ramine cu carnea plina de apa din comertul german sau cea stricata si vinduta in amestec cu una mai proaspata?cum ramine cu miliardul incasat de concernele germane care fura la gramaj?adica pungile nu contin niciodata cantitatea inscrisa pe ambalaj!!!despre toate s-a discutat la tv si nu doar odata ci zile intregi!
si pot sa continui asa zile intregi cu exemple la nesfirsit!
si hai sa-ti dau situatia financiara a germaniei care este falita.
2,1 bilioane datorii la buget de 2,4.
valoarea economiei este de 50 bil anual iar capitalul speculativ este de 500 bil.
la asta se adauga inca 5 bil datorii ascunse.
in 2 ani numai italia si sapnia au de platit 1,2 bil de platit din credite! banii astia nu exista si nu se stie de unde vor veni. deci pregateste-te si fati rezerve de mincare cu termen lung de garantie! ti-am scris asta de citiva ani de zile asa cum ti-am spus ca schimbarea de fete cu alte nume de partide nu inseamna nimic decit o speranta a nestiutorilor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...