duminică, 27 ianuarie 2013

Unde-i diferența?


 
 
L-am înjurat pe boc pentru că încălecase Parlamentul și legifera ce și cum vroia pula lui băsescu. L-am înjurat degeaba! Acum aflu că ”USL”(a se citi Guvernul, recte Ponta) a interzis deputaților și senatorilor ei să depună amendamente la Buget. Dacă tot n-au făcut Bugetul în octombrie, cum cere Legea, și nu l-au aprobat până la sfârșitul lui 2012, câteva zile în plus și în minus nu mai contează. Dar măcar se salvau aparențele. Așa, o s-o ducem tot într-o încălcare a Constituției, dar și a bunului simț.
 
Atunci, îmi spune și mie cineva care e diferența între ăștia de acum, și portocalii? Uite așa se duce dracului încrederea în democrație. băsescu jubilează, nu-i așa? Îi crește inima: țara e pe mâini bune! 

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Guvernul Ponta care reprezinta USL-ul si parlamentul nu are a primi amendamente la buget dupa ce USL-ul a convenit bugetul.De depus amendamente sa puna opozitia.Ca proprii deputati sa faca amendamente a propriei aliante este un nons sens daca nu cumva vrea cineva sa arate "alesilor" ce suplimentari "misto"la buget vreau ei special pentru "bizonii"de acasa.N-am auzit asa ceva in alte tari mai de doamne ajuta ca deputatii proprii sa depuna amendamente guvernului propriu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...