luni, 7 ianuarie 2013

Anul cârtiței



 
 
După cum a început, 2013 nu va fi cu nimic diferit de ceilalți ani ai domniei lui Pulea Vodă. Vom avea în istoria României post-decembriste două prioade, Înainte de Pulimea Sa și După Pulimea Sa. Este singurul lucru dincolo de orice îndoială. Avem aceleași probleme, aceleași abordări cretine, aceleași obsesii, aceleași limitări, fie că e vorba despre condițiile FMI, ale BM sau ale CE, aceleași elite intelectuale ce simt o profundă durere în cur, când e vorba despre oamenii obișnuiți, ăia care le plătesc lor sinecurile de la stat, aceleași jocuri obscure în Justiție, și peszte toate, umbra serviciilor secrete, care-și apără cu ghearele și dinții omul pe care l-au impus, printr-o veritabilă lovitură de stat, în fruntea României, pentru a promova interese economice speciale, de aici și din exterior.

Așa că-mi este din ce în ce mai greu să scriu, pentru că mă repet. Vă plictisesc și pe voi, îmi alimentez și mie nevroza...  

4 comentarii:

Anonim spunea...

Sper să nu vă suparaţi dacă, în spiritul articolului dumneavoastră, vin cu o mică adăogire. De anul ăsta îl avem şi pe Pulică vodă, care s-a dovedit a fi Ponta. O dezamăgire totală: agendă "reformistă" chiar mai ambiţioasă decât a Pulimii Sale, priorităţi diferite dacă nu diametral opuse celor care au generat votul anti-Băsescu din decembrie. Am schimbat un securist cu un procuror, un contrabandist mărturisit cu un plagiator dovedit.

Anonim spunea...

Nu, nu ne plictisiti. Daca aveti chef si putere... Va rugam! Multumiri!

ANONIMUS spunea...

"Vocea serviciilor anonime" baga cate o contra,ca sa creada cretinii ca Ponta si Sceleratul sunt aceasi mancare de peste,si ca plagiat este ori ce scriere care poate fi scrisa vreodata.Nu toti sfertodoctii stiu ce este un plagiat si cum se mananca el.

ddanilov spunea...

Nu sunt plictisit de scrierile dvs. Ele sunt un reper.E intotdeauna o placere sa va citesc,chiar daca lucrurile descrise sunt sumbre.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...