marți, 26 iunie 2012

Justiţia, instituţie fascistă a băsismului!



Nu credeam că voi ajunge să citesc o astfel de monstruozitate: Brădişteanu, chemat la DNA pentru că, făcându-şi datoria de medic, a favorizat un infractor, pe AN. În ce ţară civilizată se petrec astfel de lucruri, care sunt o negare a drepturilor omului? Dar de ce mă mir? Daniel Morar a reuşit să facă de râs România la CEDO de două ori, pentru grave încălcări ale drepturilor omului. 

Sunt anchetaţi şi cei trei poliţişti care trebuiau să-l ducă la bulău, tot pentru favorizarea infractorului. Probabil pentru că nu l-au lăsat să se sinucidă! Pentru că s-au luptat cu el, pentru a-şi face datoria! Normal: ar fi trebuit să-i explice cum să folosească mai bine revolverul, şi să-l încurajeze să se sinucidă! Iar medicii de la Floreasca ar fi trebuit să-l lase să moară! 

CSM, altă instituţie cretină, care n-a făcut nimic substanţial pentru calitatea actului de justiţie, vrea să-i belească pe avocaţii lui Năstase, şi Avocatul Poporului, pentru că şi-au făcut datoria. Normal: dai în mine, dai în fabrici şi uzine! 

Mi se face frică de România. băsescu a creat un monstru din Justiţie, sub privirile complice ale SUA şi ale UE, care astfel pot jefui mai bine România. MCV a ajuns un instrument de şantaj. SUA pretind un drept de numire a responsabililor din Justiţie, pentru că au "investit" în ea. Toţi se cacă în capul nostru, pentru că se poate, şi pentru că au deja o coloană a cincea în România, plătită regeşte pentru a distruge mediatic orice rezistenţă internă. 

Reacţia justiţiei în acest caz este fără precedent. Este una totalitară, fascistă. Una făcută să bage frica în oase. Urmărirea penală împotriva lui Brădişteanu este un pas pentru a-l aresta preventiv. Este un act de răzbunare. Nu-i interesează că distrug un om care a salvat şi salvează atâtea vieţi. 

Este faza dementă a băsismului, ca regim politic. Faza cea mai periculoasă. Faza în care nu se mai ţine cont de nimic! 

Cum vă spuneam, este război total în România. Miza este democraţia, dincolo de orice altceva.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Am impresia ca toate mizeriile care se intampla acum mai, sa zic asa, profunde ca niciodata se intampla din cauza faptului ca (intr-un final) basescu pare sa piarda teren si sa fie lovit (cu eficineta) din toate directiile. ''Unde dai si unde crapa''

Anonim spunea...

Dle. Ghoeorghe
Ceea ce se intampla acum îmi aminteste de anii '50 când parintii îmi spunea cu frica ca iar l-au ridicat pe câte unul politic. Ne îndreptam catre acea perioada cu pasi repezi în care securitatea, sub controlul NKVD, ridica pe oricine îsi exprima opinii diferite de cele ale Conducatorului si partidului sau. Mi-e frica de ceea ce va urma.

Matilda spunea...

Dictatura stalinistă a lui Băsescu sprijinită de Ana Pauker- Monica Macovei !

Lucian - Attila Blaga spunea...

vorbesti prostii, domnule, in afara de jos basescu nu ai adus niciun argument de natura penala sau macar medicala...sau macar de bun simt, dar vad ca te pricepi la de toate. departe de mine gandul sa il apar pe marinar, sper sa ajunga si el candva in aceeasi situatie.

ANONIMUS spunea...

Deocamdata justitia se face de ras ,sau ma rog parte a justitiei ca nu se poate spune de DNA ca ar face justitie si dintr-o dintr-o stare de neputinta.Toate aranjamentele pentru a puncta un triumf pentru sceleratul de la Cotroceni a devenit un fiasco si o deschidere a ochilor pentru ce ne asteapta daca nu scapam de acesti fascisti(parerea mea ca termenul pare slab pentru ce se intampla acum).Pentru acest fiasco o gramada de decidenti fac acum aspre mustrari executantilor, si nu cred ca gresesc, ca se fac si amenintari, pentruca nu vad altceva cand DNA-ul Tutarii puteri,Iguana cu breton ,Baschetbalista ,parca si-au pierdut mintile si vad ca si instinctul de autoconservare.Toate aceste masuri inumane si lipsite de bun simt,simt juridic,sunt aberatii venite din spaima.Acestea se vor sparge in capetele executantilor si a decidentilor ,in cap cu "Maximus Dementius Senilis"din ce ince mai mult, dementius decat altfel.Desii sunt destui "bizonii"care-l acuza direct pe Nastase marea majoritate care au bun simt nu pot accepta asemenea iesiri "staliniste "sadea.Toti care si-au batut joc de lege,vor platii cu varf si infundat executanti si conducatori care au vrut sa-i faca pe plac Dlui Basescu si care nu poate uita ca la alegerile castigate de scelerat, a pierdut un"OM"si ca a castigat un "NIMIC.
Probabil se va gandi in clipa in care o sa fie la Rahova.Si nu e mult pana acolo.

Anonim spunea...

Pe mine ma sperie cand citesc ce scrieti dumneavoastra aici.

Fluieratorul spunea...

Laura Codruta Kovesi, doctor in drept din 2010, procuror general numit in 2006, la recomandarea Monicai Macovei, in urma unei activitati la Sibiu cel putin sterse...

Teza d-nei Kovesi este de negasit, nu figureaza in lista doctoranzilor sau doctorilor Universitatii de Vest Timisoara, unde ar fi sustinut teza, nu se gaseste nici numele profesorului indrumator.

Teza d-nei Kovesi s-a spus ca este plagiata pina si la capitolul concluzii personale.

N-am auzit pe nimeni sa conteste capacitatea d-sale de a ocupa un post in justita romana, unde se presupune ca doctoratul ar trebui s-o recomande, si sa-i ceara demisia.

E bugetara, deci o platesc. Ar trebui s-o pot concedia.

vgeorgicas spunea...

Circul de azi l-a intrecut pe cel de zilele trecute. Nu mi-am imaginat ca se va ajunge la asa ceva.
Nu cunosc patologia asociata a lui AN dar asa cum arata, poate foarte bine sa aiba o cardiopatie ischemica si diabet zaharat si hipertensiune. Poate si altele de care nu stia si nu stie, inca, nimeni.
Domnisoara aia, codruta si nu ai stiu cum, mi se pare malefica.

Unknown spunea...

Eu fac parte dintre cei ce nu l-au placut pe AN si ne-am bucurat cand a plecat de la putere. Nu stiu ce crede basescu facand tot circul asta dar nici macar noua, astora care nu ne-a placut de Nastase, nu ne-a produs decat o tresarire de dezgust si ceva compatimire. E atata ura viscerala si razbunare.....Mai toata lumea cu care am vorbit se declara dezgustata. Ma intreb daca basescu face circul asta sperand la ceva popularitate in plus. La faza asta a esuat si tare mi-i ca a creat un precedent si un exemplu numai bun despre cum sa fie tratat dumnealui pe viitor. Oricum a starnit mai mult dezgust decat isi imagineaza si ma intreb daca Nastase pentru fleacul ala de motiv de condamnare a tratat asa apoi dsoara Anastase (pe care multi o detesam din ficati mai mutl decat l-am antipaizat vreodata pe Nastase) cam ce ar merita pentru furaciune pe fata in Parlament? Cred ca un proces al lui Anastase ar fi cam singura sansa sa mai capete acolo doi-trei fraieri drept suporteri. Lucru care nu se va intampla sub dumnealui oricum. Oribila presedentie!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...