joi, 11 august 2011

Nimic nu e ce pare a fi



Dacă mă recunosc în cele mai multe dintre ideile de aici, înseamnă că sunt un adept reprimat al "şcolii austriece"? Poţi să ştii? Lumea asta a noastră e total cu curu'n sus!

Dacă sunt total de acord cu cele scrise(de la faţa locului, care nu e totuna cu ecranul televizorului!) de flăcăul ăsta, înseamnă că sunt de stânga, de dreapta, sau doar de bun-simţ?


Dacă vă recomand călduros interviul ăsta, înseamnă că sunt un porc misogin?


Dacă îl bag în pzda mă-sii pe Umilul Cur pentru strategia asta fiscală, ce poate fi rezumată la "ia satârul şi taie, pune mâna pe belitor şi-i jupoaie!", fac sau nu un gest de înaltă conştiinţă civică? 

Dacă PDL renunţă la portocaliu şi se înverzeşte, este semn că în sfârşit îşi asumă adevărata identitate şi filiaţie, extrema dreaptă românească interbelică?  Patria şi Căpitanul, camarazi!

6 comentarii:

Doru spunea...

Am citit toate postările recomandate şi pot scrie: înseamnă că sunteţi un om lucid. Şi avea dreptate Marin Preda. Câtă luciditate, atâta suferinţă ...

Karakas spunea...

Un articol f interesant despre cum UE intentioneaza sa interzica temporar "short selling" pe pietele ...libere. Spune multe, de la masura "temporara", pina la recunoasterea problemelor capitalismului "de Casino".

Europe Considers Ban on Short Selling

http://www.nytimes.com/2011/08/12/business/global/europe-considers-ban-on-short-selling.html?_r=1&ref=global-home

Carucioare spunea...

foarte frumos articol, felicitari!

Constantin Gheorghe spunea...

Mă tem că cititorii mei nu cumpără cărucioare de tipul ăla. Cred că aspiraţiile lor, într-un viitor previzibil, privesc cu totul alte modele. Sună cinic? Poate! Dar asta e realitatea!

Karakas spunea...

Am senzatia ca ma "lupt" (cu ideile) ca si dizidentii anti-comunisti. Parca oamenilor le e frica sa isi mai spuna parerile, si isi traiesc vietile in underground, asa cum o faceau si in comunism. Ce se intimpla azi e un revers la fel de sumbru. Un regim tip "partid unic" se mentine la putere prin artificii si minciuni, iar populatia e indiferenta.

cristi spunea...

Un investitor bogat discută cu brokerul lui. Investitorul: "nu prea înţeleg cum e posibil ca preţul la acţiunile astea să crească aşa la nesfârşit". Brokerul: "trebuie să înţelegeţi că economia de azi este globală". Nimic nu pare neobişnuit aici, dar investitorul era Groucho Marx în anul 1928. Iar asta are enorm de multe semnificaţii.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...