vineri, 5 august 2011

Libertate de exprimare, da?!


Mai acum vreo lună şi ceva am asistat la un adevărat linşaj mediatic împotriva lui Liviu Dragnea, pe motiv că a dat cu jula bani europeni, fapt pentru care UE ne taie finanţarea, vreo 800 de milioane de euro. Linşajul a început, unde altundeva, în EvZ şi pe HotNews. Că ele e oficioasele portocaliiilor.  

Azi aceeaşi oficină de net publică raportul ministerului Dezvoltării, pe care stă curul multilateral(şi lateral) dezvoltat al Fecioarei din Pleşcoi, în care scrie negru pe alb că vinovat de tot tărăboiul este mecanismul naţional de verificare, adică labagii care populează respectivul minister. 

Dau o bere(REALĂ, de data asta!) celui care găseşte, pe HotNews, EvZ şi "Adevărul" UN SINGUR cuvânt de scuză faţă de Dragnea.  Am făcut sau nu o economie? 

Libertatea de exprimare, da?! 

5 comentarii:

Isailă spunea...

Gândind mai lent, ardelenește, io mă gândesc că mecanismul de verificare este vinovat că Bruxelles-ul a aflat mânăriile lui Dragnea.

Nu sunt de părere să ne spălăm chiloții în familie. Oricum nu rezolvăm nimic.

Constantin Gheorghe spunea...

Poţi dovedi mânăriile lui Dragnea, şi poţi să-mi arăţi în raporul UE unde scrie despre ele? Asta aşa, de la un mitic care nu gândeşte ardeleneşte...

Arogantu' spunea...

Isailă are dreptate, atita doar ca el se gindeste la chiloti de ORICE ALTA culoare in afara de portocaliu ... :D
Oranjgutanii nu stiu sa-si ceara iertare, VA TREBUI SA-I INVATAM !

PSDNLDL spunea...

Domnu' liberal de stanga, TOTI, din TOATE partidele, sunteti niste hoti si TOTI sunteti mana in mana.
Restul e abureala ptr fraierii de partid.

16 spunea...

Dragnea chiar a facut abuzurile despre care s-a scris. Lucratorii din Prefectura si Consiliul Judetean Teleorman le cunosc de peste 10 ani. Cam toata administratia judetului le stie, sunt secretul lui Polichinelle. Personal, le stiu de mult si de la surse care au contact direct cu el. De data asta, cele relatate in presa corespund cu realitatea. Probele sunt contractele Teldrum in sine.

Exista si probe, dar cum justitie nu exista, nu are sens sa ma complic facandu-le publice. Va pot da detalii in particular.

Asta nu inseamna ca as fi suporter al celorlalti (basescu, pdl) - dimpotriva. Insa nici un individ captiv mental nu vreau sa fiu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...