miercuri, 3 august 2011

La noi se poate doar cu plutonul de execuţie?



Înţeleg că Supremul Cur(arată ca atare, se poartă ca atare, gândeşte ca atare, deci e cur!) a fost ieri nu doar la RRA, ci şi labeunu'. Unde a spus, cu subiect şi predicat, că el nu va recunoaşte rezultatele alegerilor parlamentare din 2012, că nu va da ştampila din mână nici mort.

"Traian Băsescu a afirmat că USL nu se poate aștepta să dea premierul nici dacă obține peste 50% din voturi. "În Constituție se spune că premierul provine din partidul, nu din alianța care obține peste 50%", a afirmat Traian Băsescu în această seară la B1TV. Președintele a făcut în schimb o invitație liberalilor să formeze cu PDL și UDMR o coaliție de guvernare după alegerile din 2012."

Ce dracu'? Unii nu se dau duşi de la putere decât cu plutonul de execuţie? Parcă ale democraţiei erau şi alternanţa la guvernare, şi respectarea voinţei poporului, exprimată prin vot. Sau după băsescu astea sunt mizilicuri, mărgele sclipitoare pentru proşti?

2 comentarii:

pacos spunea...

Marele Machitor Sef uita un lucru elementar: ca o majoritate parlamentara USL il suspenda in secunda imediat urmatoare formarii Parlamentului. Chiar si fara a avea acest motiv. Asa ca nu e asta o problema. Problema e ca USL-asii nu prea arata a fi pregatiti pentru a guverna.

Fluieratorul spunea...

Basescu intoarce constitutia pe fata si pe dos, cind si dupa cum ii convine. Cind l-a pus pe Tariceanu premier luase cumva PNL-ul peste 50%? Asa cum imi aduc eu aminte, PNL era intr-o alianta (DA), si majoritatea o luase PSD. Poate imi joaca memoria feste, dar eu asa cred ca a fost...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...