miercuri, 24 august 2011

Huo, jigodiilor!



Sulfina Barbu a descoperit de ce e bine să comasăm alegerile: pentru că trebuie să absorbim fonduri europene, şi că e o măsură anti-criză! Bă, cretinilor! N-aţi luat patru ani o singură măsură anti-criză, şi faceţi din alegeri comasate marele proiect anti-criză. Voi nu mai aveţi pic de ruşine?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Salut,
Nu cunosc contextul, dar mi se pare de bun simt sa reduca cheltuielile electorale. Mereu.

Fluieratorul spunea...

Pai asta e singurul motiv pe care-l au pentru orice, ca asa se faciliteaza accesul la banii europeni. Constitutie, reorganizare teritoriala, whatever, toate ne faciliteaza accesul la banii europeni, mai putin gindirea, ca de-aia n-avem.

Pina una, alta, noi contribuim din plin la banii europeni ai altora, fiind noi looseri de meserie.Asta, si faptul ca am privatizat, cica, utilitatile, dindu-le pe mina unor firme straine cu capital majoritar de stat (al statelor lor) si le oferim piata si forta de munca ieftina, aici si aiurea, e temelia membership-ului UE pe care Romania l-a primit si il mentine in ciuda realitatilor pe care toti le cunosc: ca n-avem ce cauta in si linga lumea civilizata pentru ca nu sintem civilizati.

Doru spunea...

Sulf(a)ina nu se dezminte! E adorabilă, aproape, în prostia ei...

Anonim spunea...

"Nu cunosc contextul, dar mi se pare de bun simt sa reduca cheltuielile electorale. Mereu."

Propun sa ramanem cu base & co pe viata, asa reducem si mai mult cheltuielile electorale si ii scutim si pe ei de deranjul cu pachetele pentru cei saraci la propriu si mai ales cu duhul.

pacos spunea...

Declaratiile Sulfinei nu trebuie sa ne mire si nici sa ne deranjeze. Ele sunt doar pentru retarzii portocalii/verzi. Pentru aia e suficient un asemenea argument, insotit, desigur, de o sacosa. Rezultatele sunt garantate, verificate la partialele din Neamt si Maramures.
Problema e alta: de ce opozitia "pune botul" la toate astea. N-a fost de acord cu reorganizarea teritoriala, ok. Dar a fost de acord cu alegerea primarilor dintr-un singur tur.Foarte democratic, apropo de suveranitatea din articolul precedent. Acum aproape ca accepta comasarea alegerilor, desi asta inseamna fraudarea masiva a acestora. Si nu inteleg.
Fara nicio legatura cu subiectul, sau dimpotriva: zilele trecute, citind Monitorul Oficial, am vazut o HG prin care se aloca o suma consistenta STS-ului pentru infiintarea unei linii de comunicatie cu romanii din Spania, afectati de masurile guvernului spaniol cu privire la dreptul muncii.Poate-s eu nebun, da' care-i legatura? Si daca nu sunt tocmai nebun, unde-i reactia uslasilor?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...