luni, 30 noiembrie 2009

Săptămâna tuturor mizeriilor

Oameni buni! Săptămâna asta va fi săptămâna tuturor mizeriilor. Ce va rămâne din România, din solidaritatea naţională după această campanie dementă, numai Bunul Dumnezeu poate şti.
Dar mai grav este că mizeriile scoase la iveală despre traian băsescu(pentru că vor fi destule, una mai gravă decât alta!) vor ridica grave nedumeriri în legătură cu noi, românii? Toţi se vor întreba: ce popor este acela care alege şi acceptă în fruntea sa un om pentru care minciuna este a doua sa natură, care gândeşte totalitar şi se comportă aşa cum gândeşte, nu respectă Constituţia şi încalcă legile ţării, motiv pentru care a şi fost suspendat de Parlament, un om acuzat de viol şi de lovirea unui minor, care discriminează, violent, beţiv, care se foloseşte de instituţiile statului în interes privat, care şi-a distrus toţi colaboratorii, în fine, care nu ştie decât să genereze conflicte?
Oricât am vrea noi să ne amăgim că imaginea proastă a lui băsescu nu se reflectă şi asupra noastră, nu vom putea. Noi l-am ales, noi i-am dat legitimitate. Trebuie să ni-l asumăm, cu toate ale lui. Şi va trebui să trudim din greu pentru a schimba lucrurile, în ceea ce priveşte percepţia noastră publică în Occident. Nu respectăm valorile lor, pentru că nu le înţelegem, dar mai ales pentru că nu respectăm, în general, nimic. Şi cu un astfel de popor e greu să intri în dialog, să-l accepţi şi să-l faci partenerul tău. Cân votaţi duminică, gândiţi-vă şi la asta!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...