vineri, 20 noiembrie 2009

Cum gândeşte un demnitar

Azi noapte, pe bulevardul Kiseleff, oranjgutanii din dotarea lui Negoiţă(nu e el şef la PDL Bucureşti?) rupeau afişele PSD, cu poliţia de faţă, căreia i se rupea de lege, pentru că şeful ăl mare e, aţi ghicit, tot un oranjgutan, Blaga. Când lucrurile ameninţau să degenereze, pentru că şi pesediştii erau la datorie, a apărut Murgeanu. Ştiţi care Murgeanu: fost vice primar la Capitală, actual secretar de stat la ministerul condus de Blaga. Care, după ce şi-a liniştit cât de cât primatele, declara senin: "Asta e. Noi le rupem, ei le pun la loc, noi le rupem..."
Aşa gândeşte un demnitar al statului român, care nici până acum nu şi-a explicat relaţiile cu lumea interlopă, care îi dădea o mână de ajutor în alegeri mai acum un an. Şi vă miraţi că ne merge cum ne merge?

Un comentariu:

Iulian spunea...

Marti seara niste pusti rupeau banner-ele anti-Basescu de pe stalpii de pe bd. Constantin Prezan, cu politia langa ei, cu girofarurile aprinse. Erau bannere gen "Ti-a fost frica de somaj. N-ai scapat" pe fiecare stalp de o parte si de alta a strazii. In cateva minute au curatat bulevardul.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...