marți, 17 noiembrie 2009

Pentru oligofrenii portocalii

Băieţi! Ştiu că neuronul vostru este supravoltat acum, pentru că Pulea Vodă este prins la înghesuială. Aşa că să vă spun eu cum stă treaba cu Hayssam. Da, Hayssam a fost de vreo trei ori în avion cu Ion Iliescu. NU în delegaţia oficială, NU pe bani publici, ci în delegaţia de oameni de afaceri, care îşi plăteau drumul. La ora când făcea aceste lucruri, Hayssam era un cetăţean român care se bucura de TOATE drepturile şi libertăţile GARANTATE de Constituţie. În momentul în care s-au primit informaţii privitoare la afacerile necurate ale lui Hayssam, nu a mai fost permisă prezenţa lui în aceste delegaţii economice.
Dar noi discutăm acum despre:
  • Hayssam, organizatorul răpirii jurnaliştilor români în Irak, în 2005, când şef al statului era traian băsescu;
  • traian băsescu, Preşedintele României, care se întâlneşte de trei ori cu Hayssam, bănuit a fi la originea unui act terorist:
  • traian băsescu, şeful Celulei de Criză de la Cotroceni:
  • traian băsescu, cel care ar fi aprobat achitarea unei răscumpărări de 13 milioane de dolari, bani scoşi din conturile secrete ale SIE, conturi, o, ce ironie, alimentate de oameni de afaceri dubioşi, poate şi de Hayssam;
  • traian băsescu, acuzat că ar fi împărţit circa 4 milioane de dolari din răscumpărare, împreună cu unii dintre membrii Celulei de Criză(o fi fost o primă de obiectiv!);
  • traian băsescu, acuzat că a ordonat scoaterea din închisoare şi apoi din ţară a lui Hayssam, lucru petrecut cu complicitatea serviciilor secrete;
  • traian băsescu, acuzat că a împiedicat aflarea adevărului în cazul fugii lui Hayssam.

Ce poate fi mai limpede decât asta? Răspundeţi, băieţi, nu mai aburiţi oamenii cu poveşti vânătoreşti! Pentru că traian băsescu este acuzat de mult mai multe acte dincolo de lege, care au în centrul lor banii. Pulea Vodă a făcut şi la Cotroceni ceea ce făcea şi atunci când era comandant de navă: bani privaţi, folosindu-se de bunurile statului. Atunci cu vasul statului, acum cu puterea statului. Prea complicat pentru neuronul vostru?

2 comentarii:

Lucian spunea...

nu te chinui, n-are rost sa le explici logic, oricum sunt spalati pe creier

Anonim spunea...

În sfârșit, cineva spune clar, ceea ce trebuia spus, în privința intoxicării penibile ”Hayssam a fost cu Ion Iliescu, în vizite oficiale” !

Vă mulțumesc, domnule Constantin, pentru că ați demontat punctual și clar, minciuna oranjuntanilor turbați! Sunt insuportabili!
Şi mai spuneţi+le vă rog, domnule Constantin, că NU Preşedintele României este acela care întocmeşte şi care supervizează listele delegațiilor oficiale. În mod sigur, Președintele Iliescu NU încălca această regulă. (Explicabil, Președintele Ion Iliescua este cultivat, vizionar, în fine, un adevărat om de stat.)

P. S. În 2002, eram reporter tv acreditat la Palatul Cotroceni, și, alături de ceilalți colegi din presă, am fost în două turnee oficiale ale Președintele Iliescu. Turneul asiatic din februarie 2002 care a început cu vizita oficială a Președintelui Ion Iliescu vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, turneul continuând cu vizitele oficiale în Japonia, Vietnam, Filipine si Singapore.
Și turneul oficial din octombrie 2002, efectuat de Președintele Iliescu în Orientul Mijlociu, mai exact în Egipt, Iordania și Liban.

Pentru numele lui Dumezeu, trebuie să priceapă și naivii oranj dar și talibanii oranj, că, cel puțin, în niciuna din aceste două turnee oficiale efectuate de Președintele Iliescu, Omar Hayssam nu a fost prezent! Ba din contră, la turneul din octombrie 2002, au participat o MUUULȚI afaceriști, pe care, la o distanță de doar trei ani, îi vom fi regăsit puternic ancorați în business-uri profitabile oranjutanii de la PD-L dar mai ales cu traian băsescu- caricatura de președinte.
Numai câteva exemple: Puiu Popoviciu, Emanoil Savin (acum important politician în PD-L Prahova), Cătălin Tufan - LUXTEN (acum deja, fostul loc de muncă a lu' EBA lu' tăticu' Traian).

Referitor la acel grupul al oamenilor de afaceri trebuie fie clar, chiar și pentru talibanii băsescieni, că peste tot în lumea civilizată există astfel de grupuri formate din oameni de afaceri care participă (NOTA BENE: pe banii proprii) la vizitele la nivel înalt ale unui șef de stat civilizat și cu viziune.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...