marți, 28 aprilie 2009

Spectacol cu mascaţi la poartă
Iar spectacol televizat cu mascaţi, de data asta în Chitila şi Mogoşoaia. Percheziţii la cei trei hoţi, care l-au băgat la bulău pe Jiji şi l-au urcat în sondaje. Se vorbea despre faptul că între cei trei şi maşina furată a altui VIP, ficiorul lui Hrebenciuc şi fostul viitor ginere al lui Băse, există o recentă şi focoasă poveste de iubire.
Ce mă scârbeşte în toată această afacere este transmisia în direct de la faţa locului. De fapt, în locul unei simple operaţiuni poliţieneşti, avem una de PR. Ieşită şifonată din publicarea filmuleţului cu interlopul încătuşat de SPIR, care şi-o ia peste bot de la un BZN(bocanc zburător necunoscut), Poliţia mută atenţia de la cazul de la Moll spre alte zări mai senine şi "eroice".
PS: intră pe lista mea de proşti preferaţi şi Nicoleta Savin, cică jurnalist de investigaţii, acum ocupată să repereze onoarea lui Jiji.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...