joi, 17 iulie 2008

Victimele corupţiei şi ale prostiei
Ceea ce veţi vedea este rezultatul corupţiei din Primăria Generală, care a permis tuturor imbecililor să-şi pună cablurile pe unde şi cum au vrut, prostiei şi lăcomiei operatorilor de cablu, care au întins în draci fibră optică, fără să se mai obosească să înlăture reţelele dezafectate. Stâlpi calculaţi să suporte doar greutatea proprie şi o lampă de iluminat suportă acum sute de kilograme de cabluri. Azi nu s-a întâmplat o nenorocire. Doar nişte table îndoite şi o nevroză pentru proprietarul maşinii, care trebuie să se lupte cu nesimţirea celor de la asigurări şi cu şperţarii care îi vor repara autoturismul. Dar mâine?
O precizare: s-a întâmplat la intersecţia străzilor Luterană cu General Berthelot.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mari idioti...

Anonim spunea...

Am trecut şi eu pe acolo, pe jos desigur, după amiaza pe 17 iulie, după ora 15. Am constatat că au luat "măsuri": au oprit circulaţia maşinilor pe Luterană! Mai era un stâlp încovoiat de greutatea cablurilor, încă în picioare, pe care îl priveau... Atât.
Cineva întreba: Unde sunt cei de la Luxten?... Atât.

mary_lou

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...