joi, 24 iulie 2008

Jurnalismul partizan: echipa de zgomote.
Doi dintre cei mai portocalii în cerul gurii jurnalişti de mare deontologie profesională şi de excepţională moralitate, adevăraţi exponenţi ai "Codului eticii şi echităţii capitaliste", Sever Voinescu Şi Cătălin Avramescu, s-au înrolat oficial în PD-L şi vor candida, primul la Ploieşti, cel de-al doilea la Mizil. Nimic de mirare. După faptă vine întotdeauna răsplata. Şi cum nu poate lipsi martie din post, aşa nu putea lipsi vaşnicul (şi pe veci!) pupincurist băsescian TRU. Pentru el se caută, probabil, un colegiu sigur, poate în diaspora.
Am şi eu o nedumerire. De ce s-ar identifica cineva cu Voinescu sau cu Avramescu? Ce au făcut ei să merite încrederea cetăţenilor? Nimic, evident! De fapt, cei trei vor fi vârful de lance al făcătorilor de imagine ai PD-L, marele lor merit fiind acela că au experienţa vorbitului în tocşouri. Şi asta nu e puţin lucru!
Acum avem dovada că se pregăteşte o echipă portocalie de zgomote, care să iasă pe sticlă şi să atace tot ce mişcă. Alegerea pedeleilor nu este rea, din acest punct de vedere, şi probabil că şi alte partide trebuie să-şi construiască astfel de echipe, specializate pentru campania pe televizor. Să nu uităm că tot pentru PD-L lucrează şi Carol Sebastian, alt jurnalist de notorietate. Lor li se alătură cei din presa portocalie, pentru care răsplata va veni după alegeri, dacă pedeleii ajung la guvernare.
Sunt curios: dacă trebuie să dea un răspuns acestei manevre a PD-L(şi trebuie, pentru că nu au polemişti de talia şi de nesimţirea celor trei!) pe cine aruncă în luptă PSD? Sau PNL?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Păi nu au replică. Rar specimene cu aşa tupeu ca al celor identificaţi de PD-L ca fiind candidaţii ideali. Ar fi totuşi cazul să caute. Cu Gâdea de exemplu, n-ar avea nici o şansă lol
Va fi în toamnă un nou format de emisiune pe Realitatea : Talk de şoc.
Imaginea popândăilor mi se pare a fi alegerea perfectă pentru imaginea celor doi nominalizaţi azi.

Anonim spunea...

Cat pot fi de gretosi, talibanii acestia!
Severica, filozoful in sandale- Avramescu, urmeaza mai mult ca sigur pupatorul-sef TRU, Mihaies-iubitorul de borduri, si de ce nu, ca sa fie si mai kinky, astept cu nerabdare inrolarea in oranjanda prezidentiala, si a colivaresei-sefe, Andreea Pora.
Nu-i mai suport!
Ne-au sufocat timp de patru ani de zile, cu analizelor lor mustind de "echidistanta" si cu lectii de morala. Iar acum au dat fuga la PD-L, doar doar or prinde si ei un ciolan!

Anonim spunea...

La fix poza cu popindaii care adulmeca pe unde se da papa. O intreaga familie de lighioaie infometate: Voinescu, TRU si ceilalti veri in ale jurnalismului pupincurist. Gata cu ziaristica, o dam pe politica direct, ajunge atita "echidistanta". Teleghidati bine 'telectualii astia la kil.

Anonim spunea...

Nea Gicule, liberal de stanga exista doar in acceptiunea faptului ca si alde Antonescu, Orban si Norica sunt liberali, altfel asa ceva nu exista. Asa si cu gandurile matele despre Avramescu si Voinescu, te-ai pornit impotriva lor dar altfel esti mare amator de Woodstock, Fellini...aiurea, ramai cu Gadea si Cristoiu de gat in continuare. Multumita voua tara asta ramane in cavernele civilizatiei...

Anonim spunea...

Nea "anonimule", tare-mi plac mie "curajoşii" care înjură la adăpostul anonimatului. Sever Voinescu şi Cătălin Avramescu sunt ceea ce urăsc mai mult: lichelele perfecte!
Cât despre motivele pentru care ţara asta rămâne în "cavernele civilizaţiei", unul este tocmai lipsa de caracter şi de bun simţ a celor ca tine. Pa! Nu eşti bine venit pe aici!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...