marți, 22 iulie 2008

Ce-i lipsea PSD?
Un scandal sexual, că în rest avea de toate! Ei bine, acum îl are! Şi nu e unul deloc banal. Scandalul o are drept protagonistă pe Ana Birchall, consiliera lui Mircea Geoană şi secretar executiv al partidului. Nu intru în detalii, pentru că le detest. Doar că acest scandal pune într-o altă lumină polemica iscată de aşa-zisa farsă cu cererea de divorţ, depusă de "necunoscuţi" în numele ei.
Acest scandal se va sparge în capul partidului. Nu e vorba de ipocrizie. Sexul şi infidelitatea fac parte din viaţa noastră, ca oameni. Numai că atunci când alegi să faci carieră în politică, atunci admiţi că există şi nişte obligaţii în ceea ce priveşte moralitatea vieţii private.
Nu mă interesează ce face un om politic în intimitatea lui. Dar când partenerul, legitim sau nu, te înregistrează şi dă înregistrările tabloidelor, suferă credibilitatea întregului partid, nu doar aceea a subiectului respectivului scandal. Şi în acest caz nu există decât un singur răspuns din partea doamnei Birchall: demisia din partid.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Duduia Birchall, in persoana, a livrat la CANCAN, sms-urile cu pricina. E disperata dupa publicitate! De orice fel. Fie buna, fie rea.

Va cer scuze, am uitat sa spun buna ziua! :)

Anonim spunea...

Bine spunea Guţă Popândău: amorul e un lucru foarte mare. Of, măi...

N. Raducanu spunea...

Dupa ce presedintele Frantei s-a casatorit cu un fost manechin ce trecuse inainte prin toate paturile, va mai mirati inca de asa ceva? Iar daca doamna Birchall isi da demisia din PSD, ii va creste cota de popularitate lui Geoana?

Anonim spunea...

Ce mă frapează este faptul că doamna Birchall se ocupă de probleme de educaţie , învăţământ. Cel puţin din câte ştiu eu. Am înţeles că ţinteşte postul de ministru al educaţiei într-un eventual guvern PSD.
Probleme mari cu scandalurile de genul ăsta, la persoanele care au tangenţă direct sau indirect cu sistemul de învăţământ din România.

Anonim spunea...

Nu cota de popularitate a lui Geoană e principala mea grijă. Iar Sarkozy nu este tocmai un exemplu, o regulă, ci o excepţie. Dar când vrei să fii purtător de imagine al unui partid, te întrebi: ce mesaj dau prin comportamentul meu despre valorile morale ale acelui partid? În rest, viaţa sexuală a doamnei Birchall mă lasă rece...

Anonim spunea...

Apropo de valori si axiologie, un articol simpatic in Ziarul de Iasi http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/sisteme_de_valori_160158.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...