vineri, 24 august 2012

Vomitivul George Maior

România nu mai are nicio şansă de scăpare din ghearele unui sistem securist, pe care traian băsescu l-a dus la paroxism. Ieri seară Realitatea Tv a dezgropat şi ea povestea din 2007, când, tot prin preajma unui referendum de destituire, jupân Coldea avea nişte curiozităţi perverse despre unii judecători de la CCR. Ei bine, într-un gest aproape unic, George Maior intervine în direct, după ce înainte se "afirmase" purtătorul de cuvânt al SRI, Bercaru, pentru a spune că notiţele lui Coldea NU sunt documente oficiale ale SRI

Băi, pulă! Hârtiile alea, oficiale sau nu, au produs efecte: dosarele persoanelor indicate de Coldea au fost cercetate. Nimeni nu ştie ce s-a descoperit în ele, nimeni nu ştie ce destinaţie şi ce utilizare au avut ele, informaţiile. Nu ai produs nicio probă că acele cercetări nu au produs efecte, nu au fost folosite în scop de şantaj. De ce aş crede în bunele intenţii ale unui derbedeu, precum Coldea, băsist cu acte în regulă?

Şi uite aşa a apărut pe piaţă un nou vomitiv: George Maior... 

3 comentarii:

Anonim spunea...

ASOCIATIA PENTRU COMBATEREA BASISMULUI SI A INTERVENTIONISMULUI STRAIN IN ROMANIA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/08/24/asociatia-pentru-combaterea-lui-basescu-si-a-interventionismului-strain-in-romania/.

(Pentru a accesa linkul, hasurati-l cu albastru tinand apasat butonul din stanga al mouse-ului. Dati apoi click pe butonul din dreapta si, in sfarsit, pe "Go to Webb Address", folosind oricare din butoane. Succes!)

ANONIMUS spunea...

Pai inteligentul cu temporizare de militian Maior, nu face sa spuna decat ca un inalt functionar al SRI-ului isi permita sa se foloseasca de datele de la serviciu ca sa-si serveasca sceleratul patron Basescu.Pai daca Dl Maior
o spune fara sa fie silit, dece dracu' nu l-a concediat pe Dl Coldea care a facut o ilegalitate.Dece nu se arunca zeci de procurori sa-l i-a in tarbaca pe Coldea,s-au pentru un general de "securitate"legea este numai pentru prosti?!O porcarie fara margini si sa auzi si un alt tip cu IQ-ul de 2 cifre si in plus incet la minte vorbind (ardelean no)vrute si nevrute putand foarte bine sa-si faca un bine ,tacand dracului.

Florian spunea...

Vomitivul despre care vorbesti este nasul de cununie al cuplului Ponta. Iar parte tare a cuplului s-a dovedit a fi suspect de moale, in lupta cu basescu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...