marți, 14 august 2012

Eba merită o decizie a CCR!Să nu ne amăgim: CCR a decis deja invalidarea referendumului. Putea da decizia chiar azi, dar nu ştiu încă o metodă să treacă peste condiţia de vot, şase membri ai Curţii să fie de acord cu decizia. Se discută acceptarea scorului de 5 la 4, pentru că aşa e în...Germania!  Dovadă: acceptarea cererii lui băsescu, aceea de a se scurta termenul acordat guvernului pentru actualizarea listelor electorale. De pe 31 august termenul a fost adus pe 21 august. 

Dar de ce se grăbeşte băsescu? Că oricum revenea la Cotroceni, cu jigodiile pe care le-a plantat în toate instituţiile statului. Ei bine, pe 1 septembrie se mărită Eba! Şi nu se făcea ca socrul mic să fie doar preşedinte suspendat! 

Asta e România, fraţilor! Aşa se joacă! Morala? Dacă vreţi să fiţi ca băsescu, învăţaţi de mici să sugeţi pula la licurici! 

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Vreau sa sper ca de castigat o sa castige cea castigat si Ceausescu.

cristi spunea...

E destul de nasol. Dar rămâne totuşi ceva pozitiv de remarcat. Băsiştii tot n-au reuşit să obţină 6 voturi, iar pentru al 5-lea au negociat. Cei patru viermi băsişti din curte ar fi vrut să-şi modifice propria lege şi să declare că e suficientă majoritatea simplă pentru invalidare. Nu au reuşit, le-a lipsit un vot. Tot viermii ar fi vrut să aducă mai aproape data pronunţării, nu pe 21. Nici asta nu a mers. Deci în curte sunt 4 viermi, un om care negociază (tipic UDMR) şi 4 eroi. Dacă rezistă până la capăt la "convingerea" băsescului, şi îmi imaginez că s-au făcut presiuni cumplite, ăştia patru merită să fie decoraţi pentru eroism. Pe bune.