marți, 14 august 2012

Eba merită o decizie a CCR!



Să nu ne amăgim: CCR a decis deja invalidarea referendumului. Putea da decizia chiar azi, dar nu ştiu încă o metodă să treacă peste condiţia de vot, şase membri ai Curţii să fie de acord cu decizia. Se discută acceptarea scorului de 5 la 4, pentru că aşa e în...Germania!  Dovadă: acceptarea cererii lui băsescu, aceea de a se scurta termenul acordat guvernului pentru actualizarea listelor electorale. De pe 31 august termenul a fost adus pe 21 august. 

Dar de ce se grăbeşte băsescu? Că oricum revenea la Cotroceni, cu jigodiile pe care le-a plantat în toate instituţiile statului. Ei bine, pe 1 septembrie se mărită Eba! Şi nu se făcea ca socrul mic să fie doar preşedinte suspendat! 

Asta e România, fraţilor! Aşa se joacă! Morala? Dacă vreţi să fiţi ca băsescu, învăţaţi de mici să sugeţi pula la licurici! 

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Vreau sa sper ca de castigat o sa castige cea castigat si Ceausescu.

cristi spunea...

E destul de nasol. Dar rămâne totuşi ceva pozitiv de remarcat. Băsiştii tot n-au reuşit să obţină 6 voturi, iar pentru al 5-lea au negociat. Cei patru viermi băsişti din curte ar fi vrut să-şi modifice propria lege şi să declare că e suficientă majoritatea simplă pentru invalidare. Nu au reuşit, le-a lipsit un vot. Tot viermii ar fi vrut să aducă mai aproape data pronunţării, nu pe 21. Nici asta nu a mers. Deci în curte sunt 4 viermi, un om care negociază (tipic UDMR) şi 4 eroi. Dacă rezistă până la capăt la "convingerea" băsescului, şi îmi imaginez că s-au făcut presiuni cumplite, ăştia patru merită să fie decoraţi pentru eroism. Pe bune.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...