joi, 23 august 2012

Sper...



Nu-mi fac mari iluzii în legătură cu numirea Monei Pivniceru la Ministerul Justiţiei. E deja inamicul public numărul unu al băsiştilor. I se vor întâmpla multe. 

Sper un singur lucru: numirea ei să declanşeze un proces de limpezire a taberelor politice la vârful Justiţiei, în CSM, în Procuratură, la ÎCCJ. Să iasă păduchii băsişti în frunte, să se agite, să facă scandal. Să-i vedem şi noi, să ştim ce hram poartă. Până acum au jucat comedia imparţialităţii şi a independenţei. A venit vremea să cadă măştile. Şi dacă numirea Monei Pivniceru ajută la asta, e deja o mare victorie!

3 comentarii:

a spunea...

Dna Pivniceru este un caracter,pe langa faptul ca este o buna profesionista.Este femeie si are emotii dar este singura persoana si Tariceanu, care a reusit sa-i impuna badaranului de Basescu si cu argumente fara sa ridice tonul si fara tiganeala obisnuita.Fata de d-na Pivnicerul fiara" virila "Basescu "macho" politicii romanesti face figura de tip cu "cojones"de marimea semintelor de mac.Vreau sa cred ca va face treaba buna .Ii doresc mult noroc si sa faca ce a facut Hercule cu Grajdurile Regelui Augias.In sfarsit
dupa mult timp apare un "OM" adevarat.Bravo!!!!!

cristi spunea...

Acest "să iasă păduchii băsişti în frunte" se pare că a fost şi este strategia USL. N-au reuşit să-l dărâme pe băsescu acum, dar partea asta cu despăducherea a reuşit perfect. Şi era absolut necesară.

Dacă USL nu l-ar fi provocat pe băsescu, mai întâi cu Consiliul European şi după aceea cu suspendarea, atunci lucrurile ar fi decurs altfel. Ar fi fost o aparentă "coabitare" până la începutul lui septembrie, când ar fi apărut acuzaţiile de plagiat la Ponta şi o groază de scandaluri, cel puţin unul pe zi, generate de Parchet şi DNA. Asta în timp ce de la Bruxelles s-ar fi auzit laude la adresa "justiţiei independente" şi condamnări ale corupţiei din USL. Acuzaţiile de corupţie ar fi fost devastatoare electoral, fiindcă acea nenorocită "prezumţie de vinovăţie" pentru politicieni încă întunecă multe minţi. Iar Vasile Blaga şi-ar fi păstrat imaginea de om serios, nu slugă la băsescu. USL ar fi scăzut mult sub 50%, iar băsescu ar fi putut numi pe cine vrea premier după alegeri.

Acum s-au schimbat datele problemei. Parchetele nu mai pot fi folosite electoral după ce au descins pe la sate. Orice încercare în acest sens i-ar victimiza pe uselişti. Sprijinul neexplicat, sub justificări transparent stupide, pentru băsescu al unei părţi din UE şi a unor funcţionari de la Washington sună absolut sinistru pentru mulţi. De imaginea lui Blaga s-a ales praful, acum e un slugoi ca toţi ceilalţi. Ca şi de imaginea de macho a lui băsescu, care s-a panicat şi a ordonat "foc de voie", compromiţându-şi multe atuuri. Rămâne de văzut dacă pe toate.

Singura şansă a lui băsescu e să dărâme majoritatea parlamentară şi guvernul Ponta, ca să poată fura în voie la alegeri. Are nevoie de asta şi ca să-şi poată îndeplini promisiunile către diverşi actori externi. Nu cred că va reuşi. Până la urmă votul nostru n-a fost deloc inutil.

ANONIMUS spunea...

Cu conducerea Parlamentului de la USL ,mai va.
Basescu nu poate sa faca nimic, caci daca un idiot poate sa-si inchipuie ca cineva o sa-i voteze, vorbesc de "Struto-camila de dreapta "ce se screme sa se nasca si cu Macovei ca moasa sefa nu prea cred.S-a se sinucida trecand din nou la niste "luzeri"nu e cazul.In plus astia stiu destule despre PDL,asa ca nu prea cred ca isi permit sa intinda coarda.O sa faca multa galagie o sa vina cu prostii de care "bizonul"in pix ii pasa,asa ca destepti cum sunt Blaga,Neamtu si MRU-,plus vreo cativa chiori de stanga sau dreapta si multitudinea de lombrozieni,se pregatest sa nu intre in parlament.Sunt curios sa vad ultimele sondaje si cele care arata ce parere are poporul de UE.Cred ca PPL-ul cu" vaca grasa"in frunte si cu toti patibularii UE se pot felicita ce minunata afacere au facut fortand un scelerat urat de popor sa ramana in functie.Daca ar fi citit si Constitutia Romaniei s-ar fi candit de doua ori facand asemenea prostie,dar "fiecare pasare pe limba ei piere"Cred ca pe ei nimeni nu-i va ajuta.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...