miercuri, 15 august 2012

Da, nu...



Da, băsescu se întoarce la Cotroceni. Nu, băsescu nu va demisiona şi nu se va duce raportor la NATO. Nu, băsescu nu va coabita cu nimeni, indiferent ce căcat mănâncă el pe ici, pe colo. Da, se va răzbuna crunt, cu atât mai mult cu cât vedem că există un nucleu fanatic de procurori şi judecători, care execută orbeşte ordinele lui şi ale celor precum Kovesi şi Macovei. Şi da, urmează 800 de zile de foc, când ne poate lua dracul oricând! 

5 comentarii:

ANONIMUS spunea...

O s-o pateasca ca Ceausescu.

Anonim spunea...

Si eu as zice ca vrea sa plece cu asigurari si dupa ce pune el procuror general si sef la dna.

Anonim spunea...

Totusi nimeni nu a luat in calcul si varianta ca poate Basescu nu minte atunci cand afirma ca nu el a dat ordine ca parchetul si serviciile sa actioneze pentru anchetarea votantilor si denigrarea Romaniei! In acest caz ar urma sa punem intrebarea: de unde au venit ordinele si pentru cine lucreaza anumite institutii ale statului roman care sunt platite de catre cetatenii romani?

ANONIMUS spunea...

Asta este o intrebare demna de "Candide"de Voltaire In cazul al doilea: de unde au venit ordinele ?!Este oarecum vice versa,toate cele 7 plus DNA-ul si Procuratura Generala sunt conduse de Sceleratul din Curticica si ca intre ele exista o armonioasa si deplina legatura bazata pe bani ,bani,bani,si iar bani si putere
intr-o mafie de toata frumusetea.Acolo nu exista patriotism si binele public ci hotie si vinovatii,cupiditate si dorinta de imbogatire fara limita.Adevarul e ca aceste vinovatii vor fi descoperite dar nu atat de repede pe cat ar fi de dorit.

Theodora spunea...

Da, din pacate

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...