vineri, 30 mai 2008

Încă o victorie a capitalismului!
Tutele din Bucureşti şi din toată România, în care capitaliştii de cumetrie investesc din greu, au primit un cadou, ce-i drept, nu de Ziua Copilului(deşi unii dintre "sponsori" pot fi uşor acuzaţi de pedofilie!): Louis Vuitton îşi deschide magazin în Bucureşti, să le reducă stresul drumului până la Paris, Milano sau Dubai. Din 7 iunie putem înscrie cu roşu în calendare încă o victorie a capitalismului! Ce mai contează că între timp sărăcia severă din România a crescut?

5 comentarii:

Anonim spunea...

E foarte bine. Să-şi deschidă magazin. Că uite, la noi există piaţă. Ştiu eu o profesoară universitară care va deveni clientă fidelă. Păi, ce în ce ţară îşi mai permit universitarii aşa ceva ?

Anonim spunea...

Ai dreptate, prietene! succesuri multe doamnei profesoare, posesoare de Cocoş!

Anonim spunea...

Intr-un interviu dat The Telegraph acum doua zile Soros vorbeste de cea mai serioasa recesiune din viata noastra. El spune ca sistemul care permite speculantilor sa manipuleze preturile este "amoral" nu "imoral", pentru ca de fapt sunt exploatate lipsurile din sistem. Ca sa sprijine afirmatia da exemplul lui Alan Greenspan care ar fi permis speculantii pe piata de imprumuturi mobiliare din SUA pentru ca nu a reglementat piata. Deci in final, politicienii ar fi de vina pentru criza.

Deci orice nu e interzis este permis. Speculantii sunt doar efectul normal al unui sistem defect. Sistem cu care nu isi bate nimeni capul. Se asteapta probabil Marea Crapelnita, in care saracii sa crape pe capete. Ca sa nu mai piarda miliardarii bani.

http://www.telegraph.co.uk/money/main.jhtml?view=DETAILS&grid=A1YourView&xml=/money/2008/05/26/ccsoros126.xml

Anonim spunea...

Karakas, după ce ai făcut avere exploatând lipsurile din sistem, nu protestând şi cerând înlăturarea lor, Soros are credibilitate zero la capitolul autoritate morală. În rest le zice bine!

Anonim spunea...

Da, Soros e shmecher cu shtecher :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...