miercuri, 28 mai 2008

De unde atâţia bani?
Am fost obligat să fac un drum prin sectorul patru. E şocant să vezi ABUNDENŢA, OPULENŢA, NESIMŢIREA afişajului candidaţilor PD-L pentru Primăria Generală şi pentru Primăria Sectorului. Ce "farmece ascunse" are sectorul ăsta, de se pun la bătaie atâtea mijloace, şi mai ales DE UNDE ATÂŢIA BANI? Vă las să judecaţi singuri dacă exagerez sau nu. Nu mă aştept ca guralivii "civici" să scoată vreun diftong pe tema asta.
Cât despre candidatul portocaliu, găsesc pe net doar de rău, ca aici: http://www.frontnews.ro/revista-presei/radu-silaghi-candidatul-cercetat-penal-13592. Doar e produsul reformei morale promovată de Traian Băsescu şi teoretizată de Gabriel Liiceanu! Deci e bun să ne ia banii şi să ne facă gestul ăla obscen cu deştu!
Delirul începe la intrarea în Parcul Tineretului

Continuă pe Calea Văcăreşti

"Unde-s fraierii, să-i rad, în Duminica Orbului?"
"Bate vântul pânza-n dungă.." "Silaghi pe Inimăroiu-l alungă!"

După reţeta salamului de Sibiu: un pui(pesedist) la un cal(portocaliu)!

E cu "va urma!"

2 comentarii:

Anonim spunea...

Amuzat posterul cu 4X4, asta e un fel de primar SUV ? :) Citeam azi pe un alt blog ca Inimaroiu cica ar avea o defectiune la mansarda atestata medical, cu stagii la sanatoriul de nevroze din Predeal. De ce oare nu sta el cuminte in banca lui sa isi vada de sanatate?

Anonim spunea...

Karakas, Inimăroiu a stat! Şi la locul lui, şi la Primărie! Dar, judecând după afişe, cel cu buba la cap e Silaghi, cel cu 4x4! Şi apoi, Inimăroiu e din specia deranjaţilor-dacă aşa stau lucrurile!- blânzi. Ferească Dumnezeu de nebunii furioşi!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...