sâmbătă, 3 mai 2008

Faliţii lor
Nu e cazul să uităm că şi americanii au campania lor electorală, iar "combatanţii" de peste gârlă sunt la fel de inventivi ca şi ai noştri când e vorba de emis năzdrăvănii. Aprig taxate de caricaturişti, că sunt mai iuţi de creion. Şi salvează analizele constipate, care ocupă prima pagină a diverselor jurnale. Să râdem şi de Hillary, Obama şi McCain, că nici ei nu sunt mai breji!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Da. Dar unul din cei trei va fi curând cu deştul proptit pe buton.
Cum ar fi ca Hillary să devină...
cel mai puternic bărbat din lume ?

Anonim spunea...

Da.Asa este domnule Constantin. Fiecare ii are pe ai lui.lol
Cu maidanezii la fel. Stau si ei bine la capitolul maidanezi. La ei intra chiar si in case comunitarii. Si sunt chiar mai fiorosi ca ai nostri. Si mai mari...
http://abcnews.go.com/GMA/story?id=4708496

Anonim spunea...

Aşa e! Dar maidanezii noştri sunt mai mediatizaţi decât maidanezii lor! De unde putem uşor trage concluzia că maidanezii noştri sunt mai inteligenţi, sau măcar mai fotogenici, decât ai lor. Deci, se poate!

Anonim spunea...

In plus, cred ca este vorba si de educatie. Modul in care suntem educati sa ne prezentam in lume.Sau sa ne protejam imaginea. Nu cred ca media ar trebui cenzurata in Romania, dar consider necesara autocenzura. Pe prima pagina avem parte numai de maidanezi ucigasi,romani criminali in UE samd. De ce pe prima pagina mereu? Si "dincolo" se petrec grozavii mai mari decat pe aici si sunt trecute cel mai des la rubrica fapt divers. Poate zic o prostie mare acum, dar cred ca tine un pic si de siguranta nationala chestia asta cu presa. Putin discernamant n-ar strica.

Anonim spunea...

Alandra, presa românească păcătuieşte prin incultură şi superficialitate, prin deprofesionalizare. Dar mai ales prin lipsa de valori. Este pe undeva şi vina noastră, pentru că am girat aceste tare profesionale, acceptând fără reacţie toate imbecilităţile pe care ni le servesc pe post de produse media. Calitatea presei este determinată esenţial de calitatea cititorilor.
Din păcate, vezi şi analiza din ultimul număr al The Economist, presa de calitate este în criză. dar nici tabloidele nu se simt cu munt mai bine. În fond, renunţând la analize, la mari reportaje, la investigaţii, presa şi-a pierdut o mare parte din cititori. Ei se mulţumesc cu guma de mestecat a televiziunilor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...