joi, 15 mai 2008

Proştii nu poluează?
O firmă de publicitate din Franţa s-a crezut "deşteaptă" şi a produs o reclamă, care spune că săracii sunt dezgustători. Aşa o fi, dar mai dezgustători sunt proştii care gândesc astfel. Prostia nu poluează?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Hungtinton nu a fost destul de clarvazator cind a trasat motivele viitoarelor conflicte inter-umane. Lasind diviziunile religioase la o parte, pina la urma ne indreptam cu pasi extrem de repezi spre conflictul peren: aia care au si aia care n-au. Mincare, energie samd. Iar daca aia care au nu deschid buzunarele mintii ne vom tine de mina inainte sa ne casapim, prosti si destepti, saraci si bogati.

Anonim spunea...

Nu pot decât să fiu de acord cu tine. Dar ştii cum e: bogatul nu crede săracului...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

buna, uite un link propagandistic sintetizator. usor lucrat dar bun de o revelatie. si apoi sa nu uitam de poluarea politica ale caror margini transced prostia si contamineaza si bunele intentii:

http://www.youtube.com/watch?v=8wmAF4YMS4U

p.s. a venit vasul tagine :)

Anonim spunea...

Mulţumesc! Vezi că mesageria pe cămile funcţionează! Oglinda a ajuns cu bine?

Anonim spunea...

a ajuns ! it's so kichty ! ( glumesc, e super) cît despre camille si domn'presedinte le apreciaza :)))

Anonim spunea...

Chiar dacă sunt uzate, până şi de prinţul Charles! Ce de iubitori de cămile, fraţilor!

N. Raducanu spunea...

Stimate domnule Constantin Gheorghe,
Intrucat am vazut ca sunteti cam singurul de pe blogosfera cercetata de mine care ne comunica caricaturi, afise si informatii din spatiul politic-cultural francez (din 1968 sau mai de curand), as vrea sa va amuz cu urmatoarea stire de pe un blog literar pe care il citesc zilnic (passouline.blog.lemonde.fr/livres) :
O doamna, Veronique Aubouy, a lansat un proiect intitulat „Le baiser de la matrice“, de realizare a unui film turnat in intregime pe internet. In el, 3000 de internauti voluntari ar urma sa citeasca cele 1547 de pagini din editia „Pleiade“ a romanului „A la recherche du temps perdu“ de Marcel Proust. Lectura se va face de pe ecranul monitorului, acasa la fiecare, fiind inregistrati cu webcam. Pentru aceasta, doamna respectiva a deschis o lista de inregistrare a amatorilor de a fi filmati citind din Proust, din intreaga lume.
E nastrusnica ideea acestei fanatice de Proust, care probabil incearca astfel nu numai sa introduca romanul pe internet, ci si sa-i determine pe unii ignoranti sa dechida cartea cu textul tiparit pe hartie. Iar reactiile pe blog ale comentatorilor acestei stiri nu sunt mai putin originale. Pe langa unii ce considera ca „Nu mai are limite cretinismul“ sau ca „E scandalos! Proust trebuie citit in tacere. Cei inscrisi se vor dovedi 3000 de imbecili“, altii ridiculizeaza proiectul propunand alte variante : „Proust citit calare“, „Proust citit de Britney Spears si Paris Hilton inotand in piscina“, „Proust citit de cainele meu“ etc. Altul crede ca vor fi desigur printre cei 3000 de voluntari si unii ce isi vor expune pe ecran fundul, „deci e un proiect porcos, finantat de viciosi“. In fine culmea este declaratia ca acest blog „este crypto-fascist“. Iscalit : „Frontul de eliberare al blogurilor“.
Am vrut doar ca prin asta sa va mai descretesc fruntea, preocupata de campania electorala…

P.S. Astazi, in CRONICA ROMANA a aparut articolul lui Iulian Badea intitulat „Cine va conduce Romania dupa 2008?“. Am gasit nimerit ca, drept comentariu la acest articol, sa reproduc acolo un pasaj din articolul consacrat „lichelelor“, de pe blogul dvs.

Anonim spunea...

Domnule Răducanu, reacţia indivizilor a fost disproporţionată! Bine că mai citeşte cineva Proust. Şi în România a demarat un proiect asemănător, cu poveşti pentru copii, citite de diverşi, pe un site asemănător YouTube.
În fond, nu facem altceva decât să explorăm o tehnologie, inclusiv pentru a-i "detecta" limitele.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...