miercuri, 13 august 2008

După război...
Mulţi viteji se arată! Acum, când ruşii au încheiat, din proprie voinţă, ostilităţile în Osetia de Sud şi în Abhazia, toată lumea se grăbeşte să dea bobârnace Rusiei. Britanicii, care au un vechi contencios cu Rusia, nu de la asasinarea lui Litvinenko, pentru că-i doare fix în cot de el, ci de la meciurile pe care le are British Petroleum cu statul rus(adică tot petrolul, bată-l vina!) nu puteau scăpa ocazia de a face gălăgie.
Drăguţii noştri activişti civici se vor strânge în seara asta, la chemarea "Pro Democraţia", pentru un marş în semn de solidaritate cu victimele gruzine. Pentru ceilalţi se aplică regula strămoşească: "dă-i în pizda mă-sii!"
Dar cea mai "inedită" iniţiativă este aceea a Ambasadei georgiene de la Bucureşti, care convoacă pentru mâine bucureştenii pentru un protest în faţa Ambasadei ruse de la Bucureşti. De unde şi până unde? Pentru chestia asta ambasadorul georgian n-ar trebui chemat la MAE şi întrebat de sănătate? Dar cine s-o facă?
Poate că dacă glumeţii ăştia ar citi asta, şi asta, poate ar lăsa-o mai moale cu gălăgia. Poate...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Uite ca le zice bine Paul Reynolds de la BBC:

"...The fact is that the West needs Russia and Russia needs the West. Russia wants (or will want) to be better integrated into the world economic system and to be taken seriously as a diplomatic partner.

The West needs Russian support in the confrontation with Iran and Sudan, for example.

And perhaps the West needs to acknowledge that the Russians did have a case. It needs to explain why it helped Kosovo but questioned Russia's right to help South Ossetia. ..."

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7557915.stm

Anonim spunea...

Adica asta: "Organizatiile societatii civile romanesti te cheama miercuri, 13 august 2008, de la orele 18.45 la un maraton de dat mana. Ne vom intalni in doua grupuri – unul pe Sos. P. Kiseleff in fata Muzeului Taranului Roman si altul la Arcul de Triumf - si vom merge unii spre ceilalti pana la Ambasada Rusiei la Bucuresti (sos. P. Kiseleff nr. 6). Acolo ne vom da mana unii cu altii si vom aprinde lumanari in memoria victimelor din Georgia cerand incetarea confruntarilor armate din aceasta tara".....
Maraton de dat mana si eventual o olimpiada de falfait steagu`...

Anonim spunea...

de ce vor neaparat americanii sa ii tina "ocupati" pe rusi (ii "agreseaza" din caucaz, din ucraina si mediatic de la ei de acasa)tocmai in perioada asta?dece sa ii oblige practic sa isi intareasca pozitiile din caucaz?in conditiile in care rusia oricum e un castigator din nebunia pretului petrolului si gazelor.
ca pe chinezi e evident ca ii "lovesc" mediatic din toate puterile cu olimpiada asta.

nu stiu de ce nu cred ca e intamplator si ca e o actiune deliberata si concertata.sa aiba legatura cu iranul?ce o fi in capul washingtonului?si sa nu imi ziceti ca bush e tampit.ca asta e clar.dar nu cred ca e cazul sa ii subestimam pe toti in conducerea sua.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...