luni, 20 februarie 2012

Omagiu Iubitului Conducător, Mare Reformator şi Machitor



Slavă Ţie, Iubit Conducător, Mare Reformator şi Machitor! Poporul iubitor îţi aduce azi prinos de recunoştinţă! Sub înţeleapta ta conducere, România s-a reformat, s-a manelizat şi s-a aşezat ferm pe drumul progresului, care duce spre Evul Mediu. Ai înfăptuit Revoluţia Portocalie, o revoluţie a nesimţirii, tupeului, aroganţei, a prostului-gust, o involuţie a moravurilor şi valorilor.

De când te afli la Trei Coceni, România coboară în toate clasamentele posibile. Am ajuns să deţinem toate recordurile europene ale sărăciei, corupţiei, proastei guvernări, risipei banului public, birocraţiei, nepotismului, guvernării după ureche. 

Ai reuşit, cu ampla-ţi vizune, să pui pe butuci toate sistemele publice, de la educaţie la sănătate şi protecţie socială. Ai făcut regi ai asfaltului, în ţara cu cele mai proaste drumuri, şi fără autostrăzi. Ai macrostabilizat economia, de nu mai mişcă, cu preţul dublării datoriei publice. Ai tăiat tot ce se putea tăia: salarii, pensii, ajutoare sociale, subvenţii. Practic, ai distrus statul.

Graţie viziunii tale, ai reuşit să faci din democraţie o formă fără fond. Ai trecut peste Constituţie, şi ai fost şi preşedinte, şi premier, şi Procuror General, şi judecător, şi, în general, ce-ai vrut tu. Ai inventat un nou principiu de guvernare: aşa vrea pula mea.

România este acum cea mai urâtă ţară europeană. Ne ocolesc toţi cei care nu sunt obligaţi să vină la Bucureşti. Relaţiile cu vecinii noştri sunt cu o câtime mai sus de starea de beligeranţă. Am ratat tot ce se putea rata: fonduri europene, intrarea în Spaţiul Schengen, investiţii străine. Ne împrumutăm mai scump decât falita Grecie! 

Pentru toate astea, pentru bunele guverne boc şi Muţunache, pentru afacerile tale imobiliare, pentru prosperitatea ta şi a clienţilor tăi politici, a lui Mircea şi a lui Bercea Mondial, îţi mulţumim din adândul inimii noastre, Iubit Conducător. Ai dus nava România drept în aisbergul falimentului. Ai veşnica noastră recunoştinţă!

3 comentarii:

cineva spunea...

In veci pomenirea lui! Amin!

Valentin Berceanu spunea...

Nu prea e lauda, contine prea multa realitate :P.

Karakas spunea...

Oda de Recunostinta nu e completa daca nu amintim si de iubirea cu care a decimat poporul roman, azi fiind mai putin cu vreo 3 milioane suflete. Un POGROM pe care istoria il va retine ca atare.

Nu vad versuri despre relatia speciala cu SUA, si multele rachete cu care ne-a binecuvintat Uncle Sam. Nu poti sa-l acuzi pe om ca ne-a izolat, cind el a fost ocupat sa suga pentru comsumul propriu la Licurici :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...