vineri, 1 iunie 2012

Metoda similitudinilor



Ce-mi place mie felul "creator" în care se aplică la Românika metoda similitudinilor! Cea mai recentă încercare priveşte postul B 1 Tv. Care vrea să imite A 3, şi se transformă în "vocea opoziţiei" pedeliste. Aşa speră băieţii din garsoniera aia de pe Calea Victoriei să-şi crească audienţa. 

Doar că pe băieţi nu-i duce mintea decât la jalnice încercări de victimizare, precum un năuc care ţipă că l-a scuipat Mircea Diaconu, sau prostioare de genul preotului care îi spune lui Ponta, la Iaşi, că Biserica lucrează pentru victoria lui Nichita, cu majoritate. 

Să n-o lungim: boii de la B 1Tv trebuie să înţeleagă că n-au cum imita A 3. Pentru că, dincolo de faptul că a înjurat Puterea, A 3 a îmbrăţişat şi a promovat nişte cauze sociale, ale bugetarilor, ale pensionarilor, ale sindicatelor, ale profesorilor, medicilor, timp în care B 1 Tv era "vocea Cotrocenilor" şi a lui boc, susţinea măsurile anti-sociale ale guvernării portocalii, pe care o pupa în cur şi-n culcare, şi-n sculare. 

Aşa că au să continue cu poveşti de doi bani, de tabloid cretinizat dincolo de limitele obişnuite ale cretinismului tabloid. Spor la treabă, lingăilor!   

3 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Dar cine asculta "Labeunu"?!este intrebarea?!

Karakas spunea...

Fortele de stinga din Grecia (Syriza, mai la stinga PASOK) cistiga din ce in ce mai mult simpatia electoratului grec inaintea alegerilor. Te intrebi: de ce oare sunt atit de atrase de concepte pe care neo-laberalii le vor numi din start "comuniste"? Tsipras, seful formatiunii vrea:

1. renationalizarea bancilor si a unor companii private;
2. control de stat la pretul painii si laptelui
3. aminarea platii datoriilor statului
4. renuntarea la contractele pentru aparare (submarine, avioane si echipament militar contractat din Franta si Germania). Apararea a fost singurul domeniu in care nu s-a impus austeritate

Bineinteles, Imperiul a reactionat brusc, cu maxima ingrijorare.

"Most of it is posturing ahead of the elections. He cannot do things like that, there would be convictions, fines imposed by the European Court of Justice and the EU commission," Peter De Keyzer, chief economist at BNP Paribas Fortis, a Belgian bank, told this website.

Mai mira pe cineva ca stinga devine din ce in ce mai extrema, atunci cind o tara intreaga ajunge batjocura FMI si a UE (Germania in special)?

Va fi interesant de urmarit.

http://euobserver.com/19/116462

Anonim spunea...

Daca A3 a imbratisat cauzele "sociale" ale celor care traiesc din impozitele si taxele platite de minoritatea care munceste in mod real in tara asta, mi-as dori ca B1 sau altcineva sa imbratiseze si cauza sociala a celor de la care se ia zi de zi. Ca m-am saturat sa tot aud de aia care au impresia ca li se cuvine sa primeasca, indiferent daca merita sau nu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...