joi, 23 septembrie 2010

Ieşim din criză la Paştele Cailor



boc e în America. Deşi a murit americanu' ăla de importa pitici de grădină, se vede treaba că există ceva cereri neonorate. Bine, trecem. Şi întâlnindu-se el cu românii din diaspora, le dă o veste care, în principiu, ar fi trebuit să ne-o dea nouă, că pe americani are cine-i ameţi cu veşti "bune": "România ar putea ieşi din criză cu cel puţin şase luni mai târziu decât restul ţărilor." Bun, ţinând cont că nu spune ce înţelege prin "restul ţărilor", ne putem gândi că, de fapt, o să ieşim din criza asta cam pe la Paştele Cailor.  Ceea ce corespunde cu performanţele la guvernare ale individului şi găştii pe care o conduce şi căreia i se zice, abuziv, guvern.


Evident, EvZ nu putea rata ocazia să ne ofere încă o explicaţie pentru faptul că e cu un picior în groapă. Flăcăii titrează ştirea aşa: "Boc, către românii din SUA: "Am putea ieşi din criză şase luni mai târziu decât restul ţărilor", pierzând pe drum acel "cel puţin", care schimbă limita. În titlu şase luni e limita maximă, în corpul articolului şase luni e limita minimă. Doar tupeul pupincuriştilor portocalii e nelimitat.  

2 comentarii:

Karakas spunea...

Mda, atita prostie greu de suportat. Pai nici macar SUA nu stiu cind o sa iasa din criza...

Pe de alta parte nu stiu cine sunt romanii aia din diaspora cu care s-a intilnit el, probabil niste lingai convocati de consulat, care vor si ei sa pupe mina lui Basescu.

Anonim spunea...

http://www.puterea.ro/news9228/EXCLUSIV-Ambasadorul-SUA-a-facut-o-vizita-surpriza-in-Kiseleff-Victor-Ponta-si-Marele-Licurici-au-discutat-despre-suspendarea-presedintelui.htm


romania este plina de servitori! e clar ca veti plati la infinit oalele sparte de vestici!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...