marți, 14 septembrie 2010

Să-i prostim pe proşti!



Am o nedumerire: ăştia vor, sau nu vor să-l aducă în ţară pe musiu Popa? Pentru că văd că se trage de timp în draci. Predoiu zice că a trimis o nouă cerere de extrădare, pe 6 septembrie, după ce  tot el spusese că totul e aranjat în privinţa extrădării, că Încrucişătorul în persoană i-a scris preşedintelui indonezian. Se vede treaba c-a fost o felicitare de Sfânta Maria, de vreme ce rezultatul este până acum zero.  

Nu ştiu de ce am impresia că o să-l vedem pe Popa în ţară când ne-om vedea ceafa. Şi că totul este un joc de imagine, o poveste de adormit copiii, un episod din epopeea băsesciană "Să-i prostim pe proşti!"

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

Nu vor sa-l aduca in tara, pentru ca asta nu e Maria Vlas, a cincea roata la caruta, si aia patrata, si proasta pe deasupra, si poate are ceva de dat pe gura despre profitorii FNI-ului de pe vremuri... Pe ei ii intereseaza sa-l tina pe Vintu in unghii si sa-l arate la multime. Nu cred ca au altceva cu el.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...