marți, 14 septembrie 2010

Să-i prostim pe proşti!Am o nedumerire: ăştia vor, sau nu vor să-l aducă în ţară pe musiu Popa? Pentru că văd că se trage de timp în draci. Predoiu zice că a trimis o nouă cerere de extrădare, pe 6 septembrie, după ce  tot el spusese că totul e aranjat în privinţa extrădării, că Încrucişătorul în persoană i-a scris preşedintelui indonezian. Se vede treaba c-a fost o felicitare de Sfânta Maria, de vreme ce rezultatul este până acum zero.  

Nu ştiu de ce am impresia că o să-l vedem pe Popa în ţară când ne-om vedea ceafa. Şi că totul este un joc de imagine, o poveste de adormit copiii, un episod din epopeea băsesciană "Să-i prostim pe proşti!"

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

Nu vor sa-l aduca in tara, pentru ca asta nu e Maria Vlas, a cincea roata la caruta, si aia patrata, si proasta pe deasupra, si poate are ceva de dat pe gura despre profitorii FNI-ului de pe vremuri... Pe ei ii intereseaza sa-l tina pe Vintu in unghii si sa-l arate la multime. Nu cred ca au altceva cu el.

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...