sâmbătă, 18 septembrie 2010

Sic Transit...

Lee Liberace poate fi considerat întemeietorul şi cel mai "vizibil" reprezentant al stilului Bling-Bling, în care se înscrie, cu graţia-i cunoscută, Nicolas Sarkozy, pe lângă cohorte întregi de raperi şi de alte lighioane mondene. Omul nostru s-a afirmat în show business vreme de mai bine de trei decenii, iar între 1950 şi 1970 a fost cel mai bine plătit entertainer(dacă găsiţi un echivalent românesc cuvântului, daţi-mi de ştire) din lume. A fost şi un foarte bun pianist.


A avut cohorte de admiratori, drept pentru care în Las Vegas există muzeul Liberace, întemeiat de muzician. În vremurile de glorie muzeul avea peste 450.000 de vizitatori pe an. Acum se pregăteşte de închidere. Admiratorii lui Liberace s-au împuţinat, au îmbătrânit sau au murit. Dar cum remarca cineva, nu ar fi exclus ca peste vreo zece ani templul stilului Bling-Bling să fie muzeul Lady Gaga. Fătuca asta este un Liberace doi, dacă e să mă întrebaţi pe mine.Niciun comentariu:

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...