luni, 27 septembrie 2010

Să vorbim vorbe



Circul continuă! După ce şi-a anunţat demisia, cât se poate de public şi de solemn(şi sobru, prietenii ştiu de ce!) Blaga a fost chemat, împreună cu întreaga conducere a Internelor, la Cotroceni. De ce? Să-l "răzgândească"?  Pulimea Sa a realizat ce criză a declanşat la nivelul coaliţiei de guvernare şi în interiorul PDL?  Sau pur şi simplu e un spectacol pentru uzul proştilor: "nu eu i-am cerut demisia! El e inconştient că şi-a dat-o, acum, când bla, bla bla, bla!"

Cum spuneam mai zi, o vizită urgentă la psihopupu este tot mai necesară!

PS: propus pentru postul de ministru al Administraţiei şi Internelor este senatorul Traian Igaş, omul Nuţicăi. Uşor, uşor, fata asta îşi face guvernul ei în guvernul boc.  Ăsta tupeu, tată!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ma gandeam ca la mitingurile urmatoare sa folosim lozinci cu cuvintele presedintelui si anume gaozar si tiganca imputita si deci putem combina si sa strigam gaozar imputit sau pentru ca a zis ca scoala face tampiti,putem spune tampit imputit.

Niels Schmecker spunea...

Salut si eu demisia de "onoare" a lui Vasile Blaga… Un simplu act de salvare individuala, singura care pare acum admisa... Este obligatoriu sa-si dea demisiile pe tava toti tradatorii sigurantei statului... care este! Alternativa este sa le ia Imparatu’ capatanile…

Ar fi fost mai bine pentru bobor daca Base Voda ar fi trebuit sa umble iar cu “lovitura de stat” in g-u-r-a?! Sau daca ar fi fost nevoit sa ne linisteasca pe toti – pe TVR1 la o ora de varf – ca tot El s-a sacrificat si ne-a salvat iar – a cata oara?! – de la vreun razboi civil sau de la dictatura Parlamentului?!

Pai, n-ar fi anarhie daca incepem toti “prostii” astia votanti, in loc sa ne slavim Conducatoru’ intelept, sa strigam intr-un glas: “La Palatu’ Cotroceni canta cucuveaua, marinaru’ si ai lui si-au gasit beleaua!”?! Ietete cum politica inteleapta a… dosului de palma peste g-u-r-a ne fereste de noi insine!

P.S. Blaga a castigat doar "onoarea" de a-si salva capatana personala si “prostimea” votanta - dreptul de a supravietui sau nu, dar pe muteste, fara sa tulbure somnul si visele ratiunii supreme!

Fluieratorul spunea...

Madam Udrea are tupeu, si ii merge. Unii incep sa se uite inspre ea cu speranta, ca e "singura care macar incearca sa faca ceva". Are un mare viitor. Ce daca un minoritar ca mine considera ca e fiica naturala a lui Corleone, unii o plac, si dupa ce o sa le mai traga un circ, or s-o voteze plini de entuziasm. Cei mai multi tac.

Karakas spunea...

Mieunat duios de ministru de Interne: "Sper să duc mai departe ce a început ministrul Vasile Blaga"

Cum adica "spera"? Pai ori duce mai departe ori nu duce, ce e aia sa speri in fruntea unui minister al Internelor?

Nu suna deloc sigur pe el, mai ales dupa ce Basescu i-a aratat cum sta organu':"Responsabilitatea de a fi la înălţimea predecesorului vă face misiunea la MAI grea"

Ce balci!

Anonim spunea...

specificul democratiei de la aia cu farul luminos din vest unde civilizatia este doar o umbra pe cer este bla bla alcatuit insa in mare parte din circ cu minciuni inselaciuni si alte mizerii.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...