joi, 9 septembrie 2010

Să-i prostim pe proşti!




Cum situaţia economică şi socială e cotoioasă, a venit vremea să fie folosite armele grele în acţiunea "Să-i prostim pe proşti!" Drept pentru care aflăm că SOV a fost reţinut şi se cere mandat de arestare pentru el. Ce mai contează motivul? Oricum nu ţine de foame! Dar dobitocii, de care e plină ţara asta, se vor bucura maxim.  Şi Pulimea Sa are motive să-şi frece mâinile: tocmai se pregăteşte de modificarea Constituţiei, şi o televiziune critică în minus îi pică tare bine. Cred că vă daţi seama că după arestarea lui SOV Realitatea TV nu are cum supravieţui. Şi uite cum se împuşcă doi iepuri dintr-un foc... Dar iepurii ăştia nu satură decât ambiţiile politice şi setea de răzbunare ale unora. Aşteptăm cu interes urmarea.

PS: poate înţelege şi SOV că facerea de bine(oferirea lui Geoană drept ţintă lui băsescu, prin intermediul caţavencilor) e futere de libertate. Dar nu este el primul bou care crede în cuvântul Încrucişătorului...

2 comentarii:

Karakas spunea...

Hotii isi iau gitul intre ei! SOV nu e ingeras, asa cum nu e nici Basescu. S-au aliat la un moment dat, au batut palma in lupta contra lui Nastase si PSD in 2004, acum se pare ca Vantu a devenit un sul in coasta lui Basescu si trebuie eliminat. Evident ca Basescu are cu ce sa-l arda.

Asta se numeste "domesticirea" romanilor. Aratatul pisicii! Drumul spre semi-dictatura e netezit...Basescu nu e altul decit un Putin reloaded!

Eugen spunea...

Să vedem dacă arestarea lui Vîntu ţine de foame.
Adică dacă gargariseala care se va declanşa la TV pe tema arestării va împiedica declanşarea grevelor. Eu unul sunt curios ce va învinge: foamea sau ura?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...