luni, 27 septembrie 2010

Nu veţi scăpa!

4 comentarii:

cristi spunea...

Ca în ultimii ani ai lui Ceaşcă. Doar că în variantă accelerată (i-au ajuns doi ani) pentru că tipul ăsta e mult mai nebun decât celălalt. Sper să ajungă totuşi în faţa unui complet de judecată adevărat, nu ca atunci - aia a fost o mare porcărie.

Anonim spunea...

Amenintarea ca "nu veti scapa" este esenta dictaturii personale. Adica, se gandeste "Cine nu-i cu mine este dusmanul meu".

Anonim spunea...

asta este pus de vestici sa-i servesca si atit timp cit nu-i va deranja il vetia avea pt ca vesticii nu sint interesati de ceea ce va trebuie voua. orice comparatie facuta cu nea nicu este o aberatie totala si denota doar faptul ca romanul este incapabil sa inteleaga ceva fie si din evenimete trecute care la ora asta nu mai reprezinta nici un secret. si data viitoare la pariu ca va vor pune o femeie! atunci sa vedeti voi circ iar cine nu stie cum arata sa se uite la nemti unde n-a fost nu este si nu va fi ceea ce crede romanul care traieste doar din zvonuri si inchipuiri.

Fluieratorul spunea...

Dl. Basescu cred ca nu e constient de cit de putin relevanta este persoana sa, si nu-si da seama ca si functi lui va fi in curind foarte nerelevanta, pentru ca si putinii lui sustinatori, aia care-l mai stiu de frica, ii vor pune in curind: "pentru numele lui Dumnezeu, pleaca!"

In faza asta e, in care a fost Ceausescu in '89 si Iliescu in '96. Pe Ceausescu l-au terminat a.s.a.p., Iliescu a avut o revenire pe alt nivel de discutie, pentru ca n-a fost si nu este un prost. Basescu nu va supravietui unei caderi. E prea incrincenat si prea putin destept ca sa stie sa se mai ridice, si are prea multi dusmani.

Nu va fi niciodata Putin, nu-l tin nici fizicul si nici mintea pentru asta, si aproape ca mi-e mila de el, pentru ca o stie. Stie ca nu este un om puternic in afara functiei, ca om este slab, cu ambitii multe si marunte si rabdare putina. Nasol.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...