luni, 27 septembrie 2010

Aşa grăit-a Zeus!



Ieşi ieri Zeus pe sticlă şi-şi strigă furia că l-au pizduit poliţiştii. Urmă zarvă, urmă zbucium, ca urmare se va lăsa cu demisii-demiteri la Ministerul de Interne. Pleacă Blaga plus vreo doi trepăduşi de la conducerea Poliţiei şi a Jandarmeriei.

De fapt, totul este expresia luptelor intestine din PDL, partid aflat în derivă, şi în care dorinţa Nuţicăi de a deveni premier dă în clocot. Acum, după ce scapă de Blaga, îl lasă pe boc în curul gol, fără cei mai puternici susţinători ai săi. Care va fi următoarea diversiune, necesară ca pretext pentru schimbarea Piticului de Grădină Detestat al lui Zeus? La câte greve şi mitinguri se anunţă, are de unde alege. 

Cert este că nu ne va lipsi circul. Cu pâinea e mai greu. 


PS: Pulimea Sa se duce singur la birou, la volanul Loganului( e drept, urmat de trei BMW uri de la SPP), stă la stopuri, ca să ne demonstreze că n-are nevoie de Poliţie. Ştiţi ce: să ne pupe! Populism greţos, de cea mai joasă speţă. Nu-l plătim ca şofer, îl plătim ca Preşedinte! Nu-i mai place funcţia asta, să-şi dea demisia ! Să facă ce vrea el, ce-i place, ce se pricepe mai bine! Oricum asta cu demnităţile în stat nu-i iese! Pa!

Un comentariu:

Anonim spunea...

asta este democratia adevarata de tip vestic: circ mizerabil si cu ceva frimituri de piine.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...