joi, 5 februarie 2009

Oculta lui Vântu
Gelu Mărăcineanu, noul preşedinte al ANRM, este omul lui Sorin Ovidiu Vântu, lucrând la Petromservice. Acum se ocupa de mina de calcar de la Budureasa, din Bihor. Doar întâmplător calcarul ăla e asociat cu minereu de uraniu. Doar întâmplător!
Acum înţelegeţi de unde înverşunarea Eol Tv în cazul Sterling? Acum înţelegeţi de unde tot scandalul? Trebuia mutat băiatul de la Agenţie, pentru a-i face loc lui Mărăcineanu. Şi v-ar mira să aflaţi că Mărăcineanu e şi omul lui Videanu? Şi că toţi sunt păpuşile ocultei securiste, din care face parte şi Vântu?
Şi boul de Boc mai are tupeul să joace scena indignării şi fermităţii? Doamne, de ce ne urăşti?

Un comentariu:

Anonim spunea...

1) Agafiel înseamnă într-o limbă necunoscută demisie.
2) Acesta este pionul scos la înaintare de către clanul Luca ( Hoffa-Vântu) alături de senatorul F. Andrei pentru a controla resursele minerale.
3) Revenim la Agafiel: ca fost director la Ipromin a reuşit să-l destrame, să-l căpuşeze şi să-l aservească la orice grup de interese din domeniul resurselor minerale. A fost şi este consilier la Bechtel traficând şi influenţând aprovizionarea cu produse de carieră şi balastieră pe tot traseul autostrăzii care nu se va termina în veci, precum Coloana Infinitului. Plecarea de la Ipromin şi saltul în corabia Luca - Vântu s-a făcut cu scopul de-a ajunge şef la ANRM, un vis mai vechi al acestui carierist.
A avut şi până acum un cap de pod in ANRM prin L Bogatu fostul şef al controlului minier(!) şi prin familia Berchimiş, asupra căreia o să revenim.
Numirea în pripă de către Boc a acestui conjudeţean şi coreligionar minoritar la vârful ANRM compromite atât PD-L cât şi această autoritate. Iulian Iancu este o trompetă OMV Petrom. Privatizarea Petrom este o fraudă infinit mai mare decât tot ce s-a făcut în domeniul petrolier. Ţinem aproape.
ANRM

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...