sâmbătă, 13 decembrie 2008

Noi şi ai noştri
Nu vreau să fac proces de intenţie nimănui. Dar văd vehiculându-se în presă tot felul de nume pentru posturile de ministru din viitorul cabinet Stolojan. Numai personaje unu şi unu! Unul mai mediocru decât celălalt! Pedeliştii îi prezintă pe Ionuţ Popescu la Finanţe şi pe Sever Voinescu la Cultură. Ce jos a ajuns în zilele noastre demnitatea de ministru, dacă astfel de personaje emit pretenţii să o ocupe! Ce politici publice în domeniu a conceput până acum Sever Voinescu? A fost ţucălarul lui Pleşu la Externe, după care făcea o penibilă revistă a presei cu Dana Deac la "Antena 1". Pe vremea aia Voiculescu era un mogul de bine!
Dar ce mă deranjează cel mai mult e cuplul Ilie Sârbu-Victor Ponta. Ginerele şi socrul în acelaşi guvern e nepotism ca la carte! Nu mai există decenţă, nu mai există bun simţ? Ce dracu au ăştia doi cu social-democraţia? Ce facem? Naştem dinastii politice? Închidem spaţiul elitelor politice? Ne limităm la câteva personaje, care fac din exercitarea demnităţilor publice o afacere de familie? Conducerea PSD nu are nimic de spus? Asta nu-i compromite în ochii electoratului?

Un comentariu:

Ionuţ Jifcu spunea...

pai doar se trag din P.C.R.
( pile-cunostinte-relatii). pe nepotism e cladita societatea romaneasca de la 1821 incoace. nasol de noi bravo de ei. ce n-as vrea si io sa am un unchi in guvern, daca nu ministru , macar vreun secretar de stat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...