duminică, 7 decembrie 2008

Jurnalism, ce pana lui Nistorescu!
Una dintre cele mai scârboase personaje din presa română este Cornel Nistorescu, alt cadru de nădejde al fostei(oare?!) Securităţi şi al PCR, rămas şi azi activ, pe la unul dintre multele servicii, care freacă menta pe bani publici. Lacom de bani, călcând pe cadavre, isteric în a acuza în stânga şi în dreapta, dând lecţii de morală cui vrea şi cui nu vrea să-l asculte, făcând în 2004 o campanie mizerabilă împotriva PSD şi alui Năstase, care, nu-i aşa, l-au dat afară de la EvZ, când, de fapt, el vroia să le ia banii idioţilor ăia de la Ringier, ceea ce s-a şi întâmplat, omul nostru este primul la încălcarea principiilor de care face atâta caz.
Uite aşa deontologul lu' Peşte a reuşit să bage ieri în spital, prin încălcarea flagrantă a regulilor de circulaţie, doi tineri care circulau corect(minune, dar aşa e!) pe o motocicletă. Şi uite aşa presa română, care scrie despre cea mai mică zgârietură de pe maşina unui politician şi dă titluri apocaliptice, acum tace mâlc. Noroc cu unii care mai scriu pe blog(aici şi aici), că altminteri nu se afla de isprava Marelui Inchizitor Nistorescu.
Ştiţi ce, bă deontologilor? Ia hai sictir!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cu toata malitiozitatea posibila sa zicem doar ca Simona (Click) are toata consideratia si respectul . Restul bloggerilor dormeau cand altii dadeam si SURSE la ce scriam. Dar asta e deja ceva obisnuit ...

Dan Selaru spunea...

Chiar sinistru personajul, manaria Realitatii TV a fost cea mai tare. La 7 a dat stirile cu film dar fara nume. Ca sa fie acoperiti oricum, urat.

Constantin Gheorghe spunea...

Nu vreau un linşaj mediatic, fiecare poate greşi, va plăti greşeala, dar nu da lecţii de deontologie. Că nu ţine!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...