miercuri, 10 decembrie 2008

Ce mişto!
Cineva face mişto de intelectualii lui Băsescu! Cică la redacţii a ajuns cu poşta electronică misiva asta, semnată de "corifeii" epocii de vizichi, care-şi imploră stăpânul să nu se alieze cu ticăloşii din PSD. Luaţi la întrebări de jurnalişti, presupuşii autori şi semnatari se dau împuşcaţi în aripă.
Dar scrisoarea este exemplară prin colecţia de clişee pe care o conţine şi prin ura şi încrincenarea pe care o transmite. Cei care au compus-o nu sunt străini de gândirea "semnatarilor", de aceea documentul îi poate reprezenta pe băieţi fără nicio greţă! Se distrează lumea, se distrează! Pentru că alternativa la distracţie este laşitatea semnatarilor, şi cădem în Caragiale. O scriem, o dăm ca semnal, dar negăm c-am scris-o noi, important este să se vorbească şi să mobilizeze talibanii anti-PSD. Cam puţin şi cam târziu. Talibanii sunt acum sinecurişti şi trebuie să se pună bine cu noii stăpâni. Patapievici la mâna PSD! Ce poate fi mai minunat! Doamne, exişti!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pe ăia îi revoltă alianţa cu PSD. Pe noi alianţa cu PLD. Diferenţa dintre noi şi ei e că noi nu avem nicio sinecură de pierdut. Nicio pomană, nicio legătură de leuştean.

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, nici măcar lanţuri de pierdut nu avem! Le-au şutit demult ţiganii şi le-au vândut la fier vechi!

N. Raducanu spunea...

Foarte corecta ipoteza: "o scriem noi, o dam la publicat si apoi negam ca stim ceva de asta". Ca si cum nu ne-am aminti ca in iulie 2000, tot ei manifestau, brat la brat, pe Bul. Balcescu pentru a-l convinge pe Emil Constantinescu sa nu se lase infrant de complotul "organelor"! Dar peste tot numai tradare a idealurilor sfinte ale reactiunii! Si te pomenesti ca la Cultura vine iarasi Razvan Teodorescu sau alt pesedist!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...