joi, 5 iunie 2008

România? Nu, Ţigănia! Fotogramă din clipul pe care îl puteţi găsi apăsând pe link
Tot felul de idioţi de prin agenţiile de publicitate cred că au dreptul să facă mişto de toţi şi de toate. Asta devine o manie! Iar când e vorba de România, ţiganul e obligatoriu în "stemă", ca să zic aşa! După francezi, a venit rândul englezilor să ne facă ţigani. Ce mai contează! De la Traian Băsescu citire, toată lumea ştie că România este populată de ţigani şi ţigănci împuţite. O spune şeful statului român, de ce nu ar face acest lucru şi alţii, care nu au obligaţii faţă de România şi faţă de români?
Şi dacă ne identifică toţi cu ţiganii, să ne schimbăm numele ţării: din România în Ţigănia, şi să ne punem o cioară drept stemă pe steag. Măcar să ştim un rost şi o socoteală!
UPDATE: Şi de parcă nu era de ajuns filmuleţul, în ziarul Le Temps din Elveţia apare caricatura asta:

Via HotNews

UPDATE 2: Pe blogul lui Vlad Petreanu am găsit acest afiş pro participare la vot. Amuzant, nimic de zis. Vedeţi ceva comun între afiş şi fotograma din clipul de prezentare? Să nu-ţi vină să zici: crucea nesimţirii ei de situaţie!?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Excelent observat. Deşi o văzusem a durat ceva până s-au urnit sinapsele.
Dacă noi ne vedem aşa care mai e baiul că ăia ne dau dreptate ?

Vai de fundul nostru.
Mi-e dor de vechile dumneavoastră analize pe externe.

Anonim spunea...

Vin şi ele, prietene! Dar ne ocupă(mănâncă) timpul tot felul de panarame şi un oraş dement!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...