miercuri, 18 iunie 2008

O nenorocire nu vine niciodată singură
De la o vreme nimic nu se mai leagă! După ce petrolul a ajuns la 140 de dolari barilul, după ce mâncarea a ajuns obiect de speculă pe burse, acum o ciupercuţă mică şi rea o să ne lase şi fără banane! Mulţi se vor întreba: şi acum ce fruct vom consuma cu cereale, la micul dejun?
Cele două tipe pe care le-am văzut ieri pe Calea Victoriei, în stânga şi în dreapta amărâtului meu Logan, cam nespălat de ceva vreme, conducând două superbe Porscheuri , un Tagra 4 S, negru, al cărui preţ începe de pe la 80.000 de euro, şi un Carrera S roşu, care are un preţ ce începe la peste 100.000 de euro, sigur nu-şi fac griji că le va lipsi banana la micul dejun. Ele altceva consumă în loc de mic dejun, de le merge atât de bine!
Şi credeţi-mă, după cum arătau, sigur nu fac parte din burghezia aia creatoare, pe care o recompensează din gros economia de piaţă, pentru că-şi asumă riscuri! Riscuri îşi asumă mai degrabă cei care le asigură micul dejun!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ori imi scapa mie ceva ori ba. Pai la noi e demult pretul ala la banane. In America le aveau gratuit ? ( bananele ca tipe ca alea doua costa peste tot in lume bani grei )

Anonim spunea...

Pai ce fetele alea de ciupercute pe banane se ingrijoreaza? Poate, da' mai mult de tipul ala de banane cu cont serios in banca.

Anonim spunea...

Karakas, decenţa mă împiedică să fiu mai explicit!

Anonim spunea...

Pentru ca apoi să descoperim cu surprindere că:
- ciupercuţa cu pricina a apărut brusc, instantaneu şi dintr-o dată acum patru ani. În plin război al bananelor între UE şi SUA.
- că ciupercuţa cu pricina e socotită de specialiştii europeni extrem de ciudată. Fiind -după multe estimări- o mutaţie ciudată a unei ciuperci din... Alaska.
- că preţul bananelor va creşte semnificativ.
- că o anume companie americană pionieră are deja antidotul, dar îl pune la dispoziţie doar contra contracte de exclusivitate în furnizarea de banane şi la preturi astronomice.

Mi-a scăpat ceva ?

Anonim spunea...

Da! De ale cui banane au profitat cele două tute?!
În rest, să tăiască Monsanto şi toţi ca ei!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...