luni, 9 iunie 2008

INSOMARUL trece de partea Revoluţiei?

Buldogul ăsta mic şi simpatic l-a adus pe Sorin Oprescu la 51,2% în sondajul INSOMAR. Să fi văzut şi Vântu de unde şi încotro bate vântul?

UPDATE: Găsesc pe blogul unuia de la Cotidianul porcăria asta: "Cred în continuare că alegerile pentru Capitală reprezintă subiectul zilei şi un test civic pentru a vedea dacă cei aduşi cu camioanele de la coada vacii direct în Bucureşti, în urma cu ceva zeci de ani, s-au adaptat atat de bine încât au transformat oraşul într-un grajd." Flăcăul preia şi duce până la injurie imbecilitatea celui care a reuşit performanţa de a îngropa ediţia românească a revistei Le Monde Diplomatique. Dacă tot ne văd elitiştii lui Vântu ca pe o turmă de animale(apropo, şi Vântu e venit, nu născut în Bucureşti!), măcar să le dăm dobitocilor ăstora o copită! Votând cu Oprescu. Uite aşa, de-ai dracului!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Abia astept ziua de duminica. Nu al lui Blaga cat al lui basescu :lol:

Anonim spunea...

Bravo domn Doctor! Pune diagnosticu' bineee...boala lunga, moarte rapida. Hai , sanatate Romania!

Anonim spunea...

Pai daca nu veneau aia de la coada vacii sa moara turnand betoane si sa sape la metrou ca ocnasii, nu prea mai aveau ce bordura videnii. Noroc cu revolutia ca a devenit si Capitala oras deschis si au putut capata apartamente Videanu de Teleorman, Traian de Constanta, Blaga de Bihor, Udrea de Buzau, Mantale de Vaslui samd. Altfel, tare mi-e ca ramaneau marunti activisti prin provincie.

O nota proasta pentru stafful lui Oprescu, ca a preluat ideea cu CI de la PDisti, de la europarlamentare. Da` asta e, fiecare staff cu coafezele lui.

Anonim spunea...

Eu as avea dubii in tot ceea ce priveste Insomar-Realitatea-Cotidianul- Vantu.Ori doctorul conduce mult mai detasat, ori e doar o tactica de a scoate electoratul portocaliu la vot.

Anonim spunea...

Moshule, cred că motivul publicării lui este acela al mobilizării la vot a electoratului portocaliu. Problema este că două sectoare, 2 şi 3, nu vor ieşi la vot decât dacă sună alarma de atac atomic, iar urnele de vor sunt montate în adăposturile antiaeriene. Probabil că mesajul este ceva de genul: se poate! Blaga poate învinge!

Anonim spunea...

Pot sa-mi imaginez si ca sondajul asta e o prima treapta logica, tinand cont ca ar fi cam ciudat (mai ales din partea Insomar) sa dea din prima un sondaj in care Blaga conduce. A doua treapta logica ar fi alt sondaj care sa arate ca Blaga a crescut intre timp, dupa principiul ascensiunii Buldogului in preferintele electoratului inainte de primul tur.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...