miercuri, 7 noiembrie 2012

Postarea cu numărul 5000. Bonus, Obamezul, încă patru ani

 
 
Da, este postarea numărul 5000! Cum a trecut vremea... Sper un singur lucru: că m-am ținut de cuvânt și am abordat acele subiecte care chiar merită atenția voastră.
 
Bonus la asta, victoria Obamezului. Reamintesc cum titram vestea alegerii lui în noiembrie 2008: ”Ei, și?” Mă repete: ”Ei, și?” Sunt un liberal, chiar în sensul dat de americani termenului. Dar nu cred că democrații americani, cu rare excepții, mai au ceva în comun cu liberalismul care a făcut, pentru puțină vreme, din SUA o lume în care chiar merita să trăiești. Acum se întrec cu republicanii pe tema ”Cine dărâmă mai repede moștenirea New Deal?” Iar în raportul cu lumea exterioară SUA se comportă ca un hegemon, disprețuitor și hrăpăreț. Personal, cred că au ajuns și o democrație de fațadă, dovadă și faptul că Romney a câștigat votul popular.
 
Tot ce pot să sper este că Obamezul nu va mai primi un nou Nobel pentru pace. În rest, noi rămânem cu Guvernatorul numit de ei. Nu trag nădejde că ăla de-l va înlocui pe Gitenstein va fi altceva. Face parte din tradiția imperială. De unde se vede rostul sexului oral făcut Marilor Licurici...
 

6 comentarii:

wtf?! spunea...

"... democrații americani, cu rare excepții, mai au ceva în comun cu liberalismul care a făcut, pentru puțină vreme, din SUA o lume în care chiar merita să trăiești. Acum se întrec cu republicanii pe tema ”Cine dărâmă mai repede moștenirea New Deal?"

Ăsta este adevărul amar care mă împiedică să simt o bucurie cît de mică pt victoria lui Obama. De abia aştept să le văd mutrele ăstora de sar acum de bucurie cînd Obama va semna legile prin care ni se vor micşora beneficiile pt pensia şi asigurare de sănătate pt bătrîneţe...

Singura rază de speranţă în seara asta vine în forma victoriei lui Elizabeth Warren în Massachusetts pt Senatul SUA. Sper că într-un viitor nu prea îndepărtat va candida şi la preşedinţie.

PS: numărătoarea voturilor nu s-a încheiat încă: avantajul lui Romney în ceea ce priveşte votul popular s-a redus de la un milion la vreo 20.000

Karakas spunea...

Merele Licurici nu prea mai are sa dea la toti sa suga. O spun nemtii: americanii, o naitiune in declin

http://www.spiegel.de/international/world/divided-states-of-america-notes-on-the-decline-of-a-great-nation-a-865295-druck.html

ANONIMUS spunea...

Pai nu, ca sceleratul a facut deadreptul un viol asupra madarangei prezidentiala, neagra ca abanosul.
E tot de adevarat ca Obama drept pedeapsa nu i-a dat pe langa faptul ca a fost violat printr-o felatie aspra,ca a fost de acord sa primeasca niste avioane ruginite pentru un mizilic de cateva miliarde de dolari ,a acceptat cu greu sa primeasca in cap toate rachetele trimise de dusmanii SUA,si ca Armata Romana sa moara de dragul ei in vederea apararii Romaniei cu niste "drone"contra altui mizilic de cateva miliarde,pe care n-o sa le vedem doar cand o sa fie cazul, cam peste 100 de ani.Ca baietii americani beti turta sa ne ucida cantaretii si sa nu plateasca un cent pentru asta.In schimb la primit pe sceleratul in USA pe usa din spate si au facut fotografii minunate.Halal sa le fie.Afacerile cu rusii in care in schimbul ca ne luau graul ne dadeau voie sa primeasca titeiul seamana picatura leita cu afacerile cu americanii.Cu asemenea aliati nu avem nevoie de dusmani.Ami go home!
c

pacos spunea...

La mai multe! si sa comentam sanatosi si la cea cu numarul 50.000!

Gata, s-a terminat cu show-ul electoral din hamburgerie. De-acum, inapoi la realitate! In ultimele doua saptamani, ati mai auzit ceva de Iran? de iminenta unui conflict israeliano-iranian?

Nu cred ca se vor schimba raporturile dintre machitor si licurici. Dar cred ca, dupa alegeri, daca rezultatul acestora va fi unul care sa semene cu cel de la referendum, nu vom mai avea parte de inca un Gitenstein. Garantat.

Ando spunea...

5000 de postari !!!

In primul rand,sanatate ca mai ai multe de scris.

Unknown spunea...

Felicitari pentru numarul rotund de postari. Va urez multa sanatate si sa continuati cu acelasi ascutis al mintii si al simturilor lupta pentru adevar.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...