miercuri, 21 noiembrie 2012

Comandante, ai futut țara!

 
 
 
băsescule, mai slăbește-mă cu clișeul ăsta grețos: ”Cum v-ati uita la un comandant de nava cind in plina furtuna si-ar lasa pe punte ofiterul de cart si el ar pleca?” Băi, idiotișche! Noi nu suntem mateloți, și țara nu e vasul pe care-l conduci tu! Nu ne ești comandant! Eu nu vreau să fiu marinel! Vreau să fiu cetățean, boule! CETĂȚEAN! Cu drepturi, libertăți ți obligații garantate de o Constituție! Nu sluga unui dobitoc, care mă disprețuiește și îmi scuipă în cap injurii. Nu ești Mr. Perfect! Ești doar o cutră mediocră, un laș nenorocit, care se ascunde după fustele uneia sau altuia.
 
Comandante, ai futut țara! Nu ne fute și pe noi la cap! Las-o așa cum a căzut. Dar gândește-te bine! Se apropie momentul în care disprețul tău se va transforma în furia noastră. Atunci să vezi furtună! Nu te juca!

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Nu e nimic de spus in afara de intrebarea retorica din bancul cu Itic care vrea s-o anunte pe Rifca cu toata deferenta ca Strul a murit in razboi.-Si ce crezi ca i-a trecut lui Strul prin cap?.Asta o sa i se intample sceleratului daca ne mai enerveaza mult , badaranul care crede ca conduce si acum o hardughie care transporta titei vedea-l-as pe punte si la o secunda de o intamplare asemanatoare a prietenului de pe Exxon Valdez ca amandoi sunt niste betivani nenorociti.Iresponsabilul persista sa-si forteze norocul , pana i se infunda.