joi, 1 noiembrie 2012

Începutul sfârşitului sistemului ticăloşit?

 
 
 
Prieteni, începe să se vadă adevărata față a PDL și a "sistemului ticăloșit", conduse cu mână de fier și cu ochii pe banii de furat de la stat de traian băsescu. Un regim iresponsabil, care, pentru a fi lăsat de "europeni" și de americani să fure în voie, a trădat sistematic interesul naţional, cedând tot ce se putea ceda. Acest sistem nu poate fi eradicat până ce nu se face o de-pedelizare radicală şi fără milă a statului, începând cu Preşedinţia şi terminând cu ultimul slujbaş pus de PDL paznic la bani publici.
 
Începutul demascării adevăratei naturi a regimului băsist a fost accesul liber la înregistrările din dosarul de la Braşov, care îl priveşte şi pe Blejnar. Se tot fabula pe marginea întrebării: "cine e Regina", după circul cu vameşii şi poliţiştii de frontieră, de la sfârşitul iernii 2010-2011, când vâjâiau elicopterele de ziceai că dau tătarii! Ei bine, Regina e un el(că tot se poartă travestiţii!), şi-l cunoaştem cu toţii! Nu americanii sau europenii l-au făcut atât de tăcut pe băsescu după referendum, ci ideea că până şi el a putut fi ascultat! Şi ştie că ascultările alea îl pot trimite pe viaţă la mititica. Nu mai poate juca la cacialma, câtă vreme nu ştie ce ştiu procurorii. Nu ăia de la DNA, ci ăia de la PITICOT! Pentru că şi scandalul de azi, cumetria bancherilor cu afacerişti şi funcţionari de rang înalt ai  statului, cam portocalii în cerul gurii, e pornit tot de PITICOT. De ce aceste scandaluri, care au la origine fapte petrecute pe parcursul a doi-trei ani, dacă nu mai mult, n-au apărut la timpul lor, când puteau minimiza pagubele? Nu cumva pentru că procurorilor nu li s-a permis să-şi facă treaba? Acum li s-a dat liber, dar nu de băsescu, puteţi fi siguri de asta!
 
Acum înţelegeţi isteria din jurul lui doi şi-un sfert, ancheta în cazul lui Cătălin Voicu, şi alte lucruri bizare din zonă? Există, mai mult ca sigur, oameni din servicii, din Parchete şi din Poliţie care au strâns date despre sistemul patronat de băsescu. Acum le pot scoate la lumină. Pentru că băsescu nu mai e ce-a fost, iar oamenii lui din aceste instituţii fie nu mai sunt la butoane, fie butoanele nu mai găsesc oameni dispuşi să răspundă la apel. 
 
Ponta şi compania nu au nicio scuză dacă nu merg până la capăt cu de-pedelizarea statului. De asta depinde şi succesul guvernării lor viitoare. De ce s-ar teme Ponta? Că nişte unii, precum Tismăneanu, au să-l tot muşte de cur cu "plagiatul"? Ei, şi? Se vor plictisi! Că o să-l urecheze Barroso? Nu cumva popularii europeni au pus şi ei botul la "ofertele" sistemului ticăloşit" de la Bucureşti? O aluzie, un colţişor de probă, şi tac şi "principialii" de la Bruxelles! Ponta are o datorie faţă de cetăţenii români, în primul rând. Să şi-o facă!
 
O acţiune radicală împotriva sistemului ar băga frica în oase şi useliştilor care ar încerca să captureze sistemul, în favoarea lor. Frica e cel mai bun antidot pentru corupţie. Iar faptul că nu va fi iertat nimeni, deşi va supăra pe mulţi, îi va simplifica lui viaţa, în primul rând. 
 
Dezvăluirea cât mai multor afaceri murdare ale pedeliştilor, afaceri care duc şi la băsescu, este cea mai bună formă de a-l obliga să plece de la Cotroceni. Dacă pe Voiculescu îl ţin brăcinarii, atunci să să se concentreze pe demascarea sistemului băsist. Şi băsescu pleacă singur!
 
Problema lui Ponta, şi a USL, este aceea de a convinge românii că măsurile pe care le vor lua garantează că nu se va mai forma un alt sistem ticăloşit. Cum o vor face? Asta e! Până acum nu primim răspunsuri convingătoare în materie. E cazul să facă ceva, dacă vor să guverneze şi după 9 decembrie...
 
 

3 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Am spus-o cu bune luni inainte.Daca vrei sa scapi de slugile sceleratului trebuie pus sef pe cel care a facut cele mai multe plangeri impotriva sistemului.Pentruca fiecare institutie cumparata de scelerat este condusa de aproximativ trei,patru persoane.Astia profita si restul scrasnesc si injura.In doua saptamani se face o matura" salutara" vorba idiotului "vaselina".
Dar daca USL-ul cand va castiga se va multumii sa incalce institutile ticalosite in proprie interes,au sfeclit-o,caci romanul s-a trezit si n-o sa rabde alta marie cu alta palarie.Daca "serviciile secrete"nu vor deveni institutii in slujba cetateanului si nu se vor rarii,n-am facut nimic.CCR-ul ,CSM,ANI,DNA-ul etc sa termine cu politia politica in solda presedintelui.In special CCR-ul sa fie in slujba Constitutiei si cu magistrati cu multa experienta in interiorul Înaltei Curti de Casaţie şi Justiţie a României,nu de membrii de partid si magistrati scapati de probleme de justitie de catre scelerat,inainte de a devenii presedinte."Fiecare pasare pre limba ei piere"Sceleratul a fost atat de prost incat sa creada ca subalternii nu se vor asigura ca o sa scape cand au fost obligati sa incalce legea .Zeci de dosare in care Sceleratul va face puscarie pe viata sunt bine puse in loc sigur si toate porcariile in care sceleratul se credea atotputernic era filmat.audio si video.Si despre toti membrii camarilei se cunosc toate afaceri veroase,furturi,spalari de bani,si afaceri ilicite pe langa cele sexuale si diverse aberatii bine ascunse.Cred ca acesti pierzanti ,tremura de groaza si fac galagie incercand sa indrepte atentia publica in locuri neinteresante.Rahova ii paste pe portocalii si nu peste mult timp.

pacos spunea...

Foarte corecta afirmatia cu Ponta si incercarea de a convinge electoratul ca nu se va mai forma, vreodata, un alt sistem ticalosit.
Problema e ca lucrurile nu stau tocmai asa.

Am vazut declaratiile lui Visan. Daca le catalogam ca fiind minciuni, izvorate din ura lui impotriva celor care l-au lasat fara coledzi, atunci e ok, nu le luam in seama, desi s-a vorbit si s-a demonstrat cat de ticalosi, corupti, nemernici au fost portocalii.
Daca sunt adevarate, inseamna ca toata lumea stie mecanismele, cunoaste parghiile, oamenii, metodele si mijloacele portocaliilor. Si cunoscandu-le, se feresc ca de dracu de ele.

O fi asa, la nivel declarativ. La firul ierbii, se vede altceva. Adica asta: http://licitatiipublice.clubafaceri.ro/licitatie/lucrari-suplimentare-la-strada-viitor-si-soseaua-brailei-216667.html
Sau asta: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/tehnologica-radion-va-moderniza-10-kilometri-din-centura-capitalei-cu-40-mil-euro-170662.html
Si cititi cu atentie.

Asa ca, cel putin pana acum, singura actiune radicala se pare ca este preluarea unor parti mari din sistem.

Radu Humor spunea...

Începe dansul !
Sunt prinși în horă tot mai mulți portocalii, dar cel mai așteptat să intre în horă e tartorul tuturor relelor din România, cel care pentru a putea fura în voie ( în primul rând alegeri,ca să rămână la putere) a distrus cu bună știință, din temelii, toată țara.
Două miliarde făcute cadou americanilor și încă pe atâtea lăsate germanilor pentru o datorie veche de 70 de ani, sau achizițiile sicrielor zburătoare de la Barosso reprezintă, doar acestea suficiente motive de a apare în fața completului, nu numai de judecată, dar și a celui de execuție !
Ceaușescu a sfârșit astfel pentru mult mai puține, și unele chiar nedovedite, acuzații !
Nu că l-aș apăra, dar pe lângă Băsescu ăla a fost îngeraș !

Noul slogan :
Ieși afară, trădător de țară !!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...