joi, 6 septembrie 2012

Ziua în care procurorii au desfiinţat democraţia în România



Este ruşinos ce s-a întâmplat azi, o zi neagră pentru democraţia din România. Comunicatul DNA depăşeşte orice limită a raţiunii şi bunului-simţ. Pur şi simplu ni se spune că partidele(cu excepţia PSL, se pare!) nu îşi mai pot propune câştigarea alegerilor, pentru că urmăresc obţinerea unor avantaje nepatrimoniale. Cu alte cuvinte, dacă ai câştigat alegerile, şi eşti deputat sau senator, eşti un corupt! Dacă partidul tău formează guvernul, poţi fi acuzat că de aia le-ai câştigat, pentru a numi premier şi miniştri, adică un avantaj nepatrimonial! 

Suntem în plin absurd! Echipele de campanie pot fi asimilate, dacă vrea neuronul ţuluşului, cu grupuri infracţionale organizate. Sondajele la ieşirea de la urne(că de aici veneau datele lui Dragnea) sunt încercări de violare a secretului votului. Sistemul de numărătoare paralelă este un soi de unealtă a Diavolului. 

Este, de fapt, răspunsul lui Morar la încercarea de a fi schimbat. Nu va fi schimbat! O să-l pună băsescu, sprijinit de Barroso, Reding şi Gitenstein, în locul Luluţei, Procuror General al Republicii. 

Trist este că, sprijinind demenţa lui băsescu, şi eliminându-i adversarii politici, procurorii au ucis democraţia în România. În aplauzele ălora de ne dau lecţii de democraţie şi de valori "europene". 

5 comentarii:

Karakas spunea...

Deci, si prin urmare, partidele alese de DNA trebuiesc interzise, eventual Basescu sa conduca tara de unul singur, iluminat "democratic" din exterior. El vine la Parlament si discuta legile, le modifica si le aproba in cvorum, apoi se duce la Guvern, unde da ordonante, dupa care pleaca la Cotroceni unde semneaza legile si ordonantele la care a muncti anterior.

ANONIMUS spunea...

Cretinii din DNA si Procuratura Generala s-au facut de ras aratand pentru ce sunt urmariti penal inamicii Sceleratului.Cred ca de data asta Ponta ,Parlamentul USL-ul ar trebui s-a faca plangeri internationale pentru asemenea literatura SF facute de ignorantii din DNA.Ca pe langa faptul ca nu e treaba DNA-ului sa faca politie politica si literatura proasta de catre nescolatii astia cretini mai si inventeaza articole penale si trec la acuzatii de-a dreptul idioate,ilogice si neobrazate.De data asta m-a tem ca au dat-o-n bara ,pentruca in inteligenta lor nemarginita au dat o asemenea declaratie oficiala care vorba latinului "verba volant, scripta manent".N-o sa poata retracta nimic.Ar trebui ca cativa sefi de acolo in frunte cu Morar si Kovesi sa-si de-a demisia.Am vazut multe cretinii scrise de procurori dar asemenea criminale acuzatii cu totul in afara democratiei si spiritul ei n-am auzit si nu cred ca nici in lumea asta mare nu se gaseste.O rusine pentru procurori.Sunt curios ce raspuns ar primii de la un judecator o asemenea infamanta scriere primita din partea unui asemenea idiot.Nu vreau s-a ma gandesc,si nici nu as vrea sa fiu de fata.Rusine!!! De mii de ori rusine!

Anonim spunea...

Nu, nu se poate! E culmea!
Să avem totusi incredere in justitie.
Doar n-or să lege un om pentru fleacuri precum acestea:

„- practicarea votului multiplu;
- denaturarea pe listele suplimentare a ultimei cifre a CNP al unor persoane a căror semnătură a fost falsificată;
- practicarea „turismului electoral” – adică a deplasării organizate de importante mase de persoane, cu ajutorul autobuzelor, microbuzelor etc., pentru a vota multiplu;
- falsificarea de semnături în numele unor persoane decedate, ce au rămas înscrise pe listele electorale;
- falsificarea de semnături ale multor alegători, plecați din țară în momentul referendumului;
- votul exercitat de minori, interziși judecătorești și persoane cărora le-a fost interzis dreptul la vot”

Constantin Gheorghe spunea...

Amice anonim! Băsismul prosteşte, de vreme ce crezi tâmpeniile din Comunicatul DNA!

ANONIMUS spunea...

Nu crede dar probabil plata este buna.Cine a facut plangere despre autobuze etc...In afara faptului ca au prins niste concetateni ai imfamului Barroso care faceau turism.etc...cu toate grozaviile declarate de brava DNA nu sunt cu totul 500 de persoane .Cati se vor putea proba lasam logica sa functioneze nu singurul neuron al bravilor lingai ai lui Basescu numiti procurori,o rusine a neamului.Faptul ca multi conducatori PDL au oprit si au obstructionat votul prin oprirea buletinelor etc...lucru cert impotriva legii, n-am auzit de la acesti idioti de plans.Pot paria pe orice, ca aceasta porcarie o sa faca ca niciun om normal n-o sa voteze pentru PDL,si ca toata tevatura o sa se stinga de la sine .Ce nu se va stinge este ca toate aceste abuzuri care vor umple puscariile cu procurori este foarte sigura.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...