marți, 4 septembrie 2012

Progres?



Discursul delirant al lui băsescu, ţinut în faţa ambasadorilor români la Cotroceni, ne relevă un preşedinte care a depăşit faza de "ales" al românilor. După ce 7,4 milioane de cetăţeni români îţi spun "pa!", nu mai eşti ales, de vreme ce ai devenit preşedinte al României cu 5,2 milioane de voturi. Aşa că azi băsescu s-a prezentat drept unsul unui areopag de zei: CE, UE, FMI, BM, şi, evident, SUA. 

Ca atare, de acum încolo nu se va mai încurca în amănunte precum Parlamentul, alegerile libere, majorităţi parlamentare şi altele. Ca uns, poate face fix ce vrea. Şi va face, începând cu pedepsirea celor care l-au suspendat. Are Parchetele, are CSM, are serviciile, e suficient! Asta e guvernarea post-democratică! 

Acum, nu ştiu: ăsta o fi progresul? De la ales la uns? Mai ştii?

5 comentarii:

Karakas spunea...

Gata, pauza de democratie s-a terminat! Incepe Marea Extractie a bogatiilor tarii. Nu de catre romani.

http://www.mediafax.ro/economic/basescu-bucuros-de-proiectele-la-marea-neagra-ale-exxon-mobil-si-omv-petrom-10019106

Anonim spunea...

Când am deschis astăzi televizorul, am avut un reflex instantaneu de vomă, greu de stăpânit...
Ăsta e normal la cap?!
Delirează din nou despre răii de parlamentari, CERE(!)să se transmită că CCR nu a cedat furiei politice, aberează despre statul de drept, perorează despre iluzoriul Schengen.
Poate e mahmur după nuntă. Poate se bazează prea mult pe prietenii lui. Poate a uitat că şi Saddam a avut prieteni vorbitori de engleză americană care i-au întos spatele cînd a venit vremea.
Poate a uitat cum explodează mămăliga. Brizant, când te crezi la adăpost, la pensie, în vila ta, Infernul lui Dante.

db spunea...

Base se pregateste pentru cai mari europeni! Sa te tii cum ne va scuipa coji de seminte in cap dupa ce intra in conducerea PPE, la ongresul din octombrie care va avea loc in Romania. Mare arivist, a gasit alta barca buna in care sa sara, chiar la tanc; ce talent innascut de catarator in functii publice, vajnic om "de dreapta", n-am ce zice!

ANONIMUS spunea...



Boul Incaltat uita ca majoritatea pe care a inventat-o pentru al sprijinii pe piticul porno era cea nerezultata din alegeri.Pana atunci fiecare a fost ales de popor.Cand a inventat UNPR-ul din parlamentari santajati si cumparati , a fost buna.Cretinul este capabil acum sa urle de indignare ca puterea i-a intors pe fostii colegi pentruca nu erau nebuni sa piarda tot pentru ai face placere sceleratului.Dar ce poti sa te astepti din partea unui dement care nu pastreaza o linie logica 5 minute.La discutiile,sau mai bine zis la monologul cu ambasadorii Romaniei ba spune ca statul este puternic ba ca a fost facut farame.Trebuie pentru toata lumea sa inteleaga ca acest scelerat nu este statul si ca starea democratica este data de reprezentarea suverana a poporului prin parlament si prin guvernul care-l conduce executiv.Institutiile pe care le-a pervertit sceleratul nu sunt institutii de democratie ci de forta a statului care are o latura coercitiva ,justitia,politia etc….” serviciile” in romania nu are o latura coercitiva pentruca dupa comunism i-a scos coltii serviciilor si se foloseste de catre presedintele asta a CCR-ului pentru a ataca adversarii politici .serviciile ar trebui sa se ocupe de treburile lor pentru binele publice dar deocamdata numai de asta nu se face.Deci decerebratul n-a invatat absolut nimic de la cei 7.5 milioane de romani care i-au spus sa se duca dracului.Poporul la ales ca sa ne reprezinte cu celelalte tari nu sa-si bata joc de noi.Cand i s-a spus sa plece n-a inteles.Poporul are datoria sa i-o spuna ca sa inteleaga clar si raspicat.Pana la alegeri n-o sa avem 5 minute de pace cu acest dement psihopat bolnav de putere si control.Un tratament prin drajeuri unice transficiante ,este salutar pentru sanatatea unei natiuni si a unui dictator in spe.

Karakas spunea...

Evident, nu intimplator Ambasadorul Germaniei si cel al Marii Britanii au iesit cu declaratii publice pozitive despre stabilitatea politica si economca, odata cu reintoarcerea lui Basescu la Cotroceni. Asta poate duce cu gindul rapid la cum este condusa tara din exterior prin intermediari, dar cred ca mai departe de asta este temerea lor de un precedent. Nu bunastarea romanilor ii face pe ei sa plinga…La urma urmelor investitorii nu au fugit din Romania la o rata alarmanta pentru ca Basescu a stat putin pe tuse. Deci propaganda cu legatura intre stabilitatea politica si cea economica e fortata, chiar de ei. Mai grav este ca uritenia cu “democratia” apare in toata goliciunea ei pentru cei care au crezut in idealuri. Nu, realpolitikul si-a aratat fata hida, iar lacomia capitalismului a invins, rizind strimb in fata suferintei omenesti.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...