joi, 5 martie 2009

O execuţie magnifică
Nu pot să nu vă semnalez magistrala execuţie publică a balonului de săpun numit Elena Udrea. Este made by Ciutacu. Un Ciutacu de zile mari, în paranteză fie spus. Adevărul este că fiţele madamei au ajuns să calce pe toată lumea pe bătături şi pe nervi. Personal, duduia îmi provoacă fix aceleaşi sentiment cu stâlpul ăla de lampadar, pus de deştepţii de la Luxten astfel încât să nu-ţi poţi parca maşina. Pentru că le-a fost lene să gândească.
Clasa politică românească arată mizerabil, şi prezenţa Elenei Udrea nu are darul să ne taie greaţa. Şi-a cam căutat-o cu lumânarea, şi a primit fix ce merita. Jos pălăria, Victore!
PS: nu citiţi asta ca pe o dovadă de misoginism. Viaţa a făcut să lucrez mai mult alături de femei, şi în INCREST, şi la Jurnalul Naţional, şi la Cotroceni. Şi ne-am respectat reciproc. Mai mult, am lucrat mai bine cu femeile, decât cu bărbaţii. Sunt mai serioase şi mai perseverente. Şi nici nu freacă menta la o bere, la terasă, precum subsemnatul şi gaşca lui din ROMAERO şi INCREST, pe vremurile frumoase ale tinereţii. Dar când apare o tută ca asta în peisaj, mai laşi politeţea la garderobă. Că prea s-a suit scroafa'n copac!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Exista un proverb pe care nu-l inteleg, mai ales ca sunt posesoarea unui patruped simpatic si latrator: "Cainii latra si ursul isi vede de drum".
Deduc de aici ca ursul este personajul pozitiv. Sau nu?
In cazul Ciutacu-Udrea, care a uns pe multi la suflet, cum am putea adapta proverbul fara sa jignim cainii, iar "ursul" sa fie pus la locul meritat? In lada de gunoi a istoriei?

Constantin Gheorghe spunea...

Habar n-am! Poate cu ştampila de vot? Deşi "ursul" e tocmai produsul ştampilei. Sau tocându-l zi de zi şi ceas de ceas? Merită efortul? Dracu' ştie cum e mai bine...

Anonim spunea...

L-am tocat deja, ceas de ceas si DEGEABA!
ruxi

Anonim spunea...

Asteptam felinarele portocalii la punctele de frontiera. Ca atractie turistica pentru bordelul politic din Romania.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...