sâmbătă, 13 octombrie 2012

S-o ia dracu de ţară!

România nu merită mai mult decât primeşte de la toţi. Nu merită ca un oarecine să investească ceva în ea, sentimental, raţional, nebunesc, cum o fi. Merită să fie tratată ca o otreapă, şi atât!

De 24 de ore cinci demenţi au schimbat regimul constituţional,  dând practic o lovitură de stat prin adăugarea la Constituţie, fără drept, şi nimeni nu protestează: nici cetăţenii(mă rog, adunătura bănuită pe nedrept c-ar fi formată din cetăţeni), nici Executivul, ajuns peste noapte în subordonarea preşedintelui, care, să vezi comedie, se află în stare de perfectă ilegitimitate, nici Parlamentul, nici partidele politice, nici societatea civilă, şi jigodia de pază a "democraţiei", presa, ocupată cu Sima, Tufaru, accidente de maşină, cururi de târfe cu sau fără soţi sau amanţi. 

Înseamnă că ne place să avem stăpâni, nu conducători aleşi, democratic şi legitim. Înseamnă că puţinii cărora le mai pasă  de astfel de lucruri merită să fie internaţi la nebuni!

Ştiţi ce? S-i ia dracu de ţară! Cu cât se alege mai repede praful de ea, cu atât mai bine!

UPDATE: Ponta iese din muţenie pentru...ghiciţi ce?! Pentru a felicita echipa de fotbal după meciul cu Turcia. Îl doare pe el în pulă de decizia CCR. Aşa are mai mult timp liber!  

2 comentarii:

Dinu D. Nica spunea...

Principial, aveți dreptate, decizia CCR adaugă la Constituție. Dar, dizolvarea CCR nu se poate face legal și democratic, printr-o lege ordinară sau organică, necum printr-o OUG sau hotărâre a Parlamentului, ci numai printr-o schimbare (revizuire) a Constituției. Poate, cu noul legislativ, ce va rezulta după 9 decembrie. Aia e...

ANONIMUS spunea...

Ma gandesc ce dracu fac alesii poporului suveran cand 5 (cinci)asa zisi judecatori schimba regimul de stat dupa capul lor?
Ma gandesc ca probabil se gandesc sa actioneze dupa ce nesimtiti de PPE-isti pleaca din Bucuresti .Sau se gandesc s-o faca dupa alegeri cand legitimitatea lor va fi mai mare.Pentruca a pune lucrurile la punct Parlamentul poate schimba regulamentul CCR-ului si iar un scandal international o sa izbucneasca.Oricum ultima porcarie a CCR-ului a intins coarda pe care
rabdarea poporului a ajuns la maximul de rabdare.In CCR va trebui ca coada pisicii sa fie taiata.Din pacate oamenii simpli nu inteleg ce inseamna o asemenea sentinta si nu inteleg nici ce spun acesti idioti.Sunt convins ca situatia nu va trena mai mult de o saptamana pana ce marimile UE isi vor lua ouale clocite si vor pleca cu coada intre picioare si cu siguranta ca ARDEIUL nu va pupa parlamentul in decembrie.Rabdare si putin optimism ,ca nu vreau sa cred ca toti politicieni au inebunit brusc ori s-au tampit.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...