marți, 9 octombrie 2012

Mai mare daraua decât ocaua

M-am săturat să fiu luat de prost de o mână de derbedei, care fac jocurile lui băsescu, ei fiind plătiţi din banii mei! Amestecul DNA în procesul electoral este cea mai gravă atingere adusă democraţiei de aşa-zisa justiţie "independentă", care se dovedeşte a fi o adevărată cloacă de corupţie, incompetenţă şi servilism. Dar Barroso, Reding şi alţii nu pot vedea aşa ceva: li se pune pe ochi pizda lui Macovei(prietenii din servicii ştiu de ce, unii au şi filmuleţe instructive în materie!).

De ce m-am înfuriat? Pentru că DNA vrea să spună că Referendumul a fost fraudat de 48 de şefi sau membri ai unor comisii de votare, în cârdăşie cu Dragnea. Nu, zău?! Bă, ţuluşilor! Cretinilor! În România au fost peste 18.000 de secţii de votare! 48 de secţii înseamnă 0,25% din total! Să zicem că în fiecare secţie au fost mânărite cam o sută de voturi(că majoritatea sunt la ţară!), asta înseamnă că sunt vreo 4800 de voturi naşpa. Adică 0,05% din totalul de 8500000 de voturi exprimate. Până la cele două milioane de voturi fraudate din mintea pedeliştilor e cale foarte lungă. Pe care nici DNA nu o poate parcurge. Oricât s-ar strădui, şi oricâte abuzuri ar face, DNA nu reuşeşte decât să se facă de râs, şi să compromită ideea de democraţie şi de independenţă a justiţiei.

traian băsescu, a cărui minte este dusă bine cu sorcova, crede că în felul ăsta ţine departe de urne oamenii, pentru a maximiza şansele ciumeţilor care ARD gazul de pomană. Îi reamintesc un lucru: vârând DNA în ecuaţie, a ţinut aprins sentimentul anti-băsist. Dacă i se pare că lucrurile s-au liniştit, înseamnă că nu mai face priză cu realitatea. Ura împotriva lui e chiar mai mare. Nimeni nu acceptă ca un politician abuziv să se pişe pe votul lui. Aşa că "păgubiţii" referendumului i-o vor trage la parlamentare cu furie! Chiar dacă nu sunt fani USL. Aşa că mai mare daraua decât ocaua...

4 comentarii:

Karakas spunea...

Pai e ridicol: dupa ce UE si SUA le-a spus la uselisti ca nu au voie sa actualizeze listele electorale, deci pot vota si mortii si disparutii si sinucisii, azi ii iau la purecat pentru ca nu au actualizat listele. Very smart!

Bujold spunea...

Constantin, stii cine ma va tine departe de sectia de votare, in fapt aproape de ea pentru a-mi anula votul? Lista de candidati propusi le mine in sector - honorius prigoana, oprea, iordanescu, nasser si mai stiu eu cine....

I satzic spunea...


Si nu poti sa le faci cadou un buletin de vot nul?

Karakas spunea...

Mi s-a parut foarte interesant proiectul fotografic si ce a descoperit Łukasz Trzcinski, autorul:

A sense of loss and the struggle to find a new identity are what the Polish photographer Łukasz Trzcinski has tried to capture over the past 15 years in his series “New Europe. Atlas.”

“Since the collapse, Eastern Europeans have obsessed with shedding old stereotypes and hastily imposing new ones themselves,” he said in an e-mail. “But usually neither the old ones nor the new form a real reflection of the reality.”


In fuga noastra de noi insine, incercind sa ardem istoria, si sa sadim o planta vestica in pamintul estic, am uitat sa mai ne intrebam daca asta este exact ce ne-am dorit. Este acest tip de societate ce ne-am dorit in Estul Europei?

http://lens.blogs.nytimes.com/2012/10/10/shedding-old-stereotypes-and-imposing-new-ones-in-eastern-europe/?ref=global-home

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...